«Κι όμως… Κινείται!» της Γλύκας Στόιου στο Θέατρο Διέλευσις

Η παιδική σκηνή του θεάτρου Διέλευσις  περιμένει τους μικρούς της φίλους κάθε Σάββατο στις 15:00 στην παράσταση «Κι όμως… Κινείται!» της Γλύκας Στόιου.

«Κι όμως… Κινείται!» της Γλύκας Στόιου

Κάθε Σάββατο στις 15:00 για λίγες μόνο παραστάσεις

Η Εταιρεία Θεάτρου ΛΑΜΠΑ δίνει ραντεβού στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις για την παρουσίαση της επιτυχημένης παράστασης «Κι όμως… Κινείται!» της Γλύκας Στόιου.

Ο Ρο και η Γιώτα που έχουν φτερά και το Έψιλον με κάτι παράξενα μαλλιά κατοικούν στον πλανήτη φριG του Γαλαξία 4Κάπα/ρει και είναι συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι. Μια μέρα, ένα αστέρι πέφτει πάνω στο κεφάλι του Έψιλον. Αυτό χάνει την ισορροπία του, πέφτει στο κενό και χάνεται πάνω στη Γη! Μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο, οι τρεις φίλοι θα ανακαλύψουν τον τρόπο που επικοινωνούσαν οι άνθρωποι από την αρχαία Ελλάδα και τις φρυκτωρίες μέχρι τις μέρες μας και το κινητό τηλέφωνο που οι περισσότεροι πλέον χρησιμοποιούν ανελλιπώς.

Η μόνιμη έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών μάς εμπνέει και παρουσιάζουμε μια διαδραστική παράσταση για τα παιδιά σχετικά με την ορθολογική χρήση των νέων τεχνολογιών. Τρεις ηθοποιοί με μια εξωγήινη μπουκίτσα και μουσική διάθεση ενσαρκώνουν πολλαπλούς ρόλους και παροτρύνουν τα παιδιά να συμμετέχουν στην εξέλιξη του έργου. Η Γη που όλο κινείται θέλει να στείλει ένα μήνυμα για την αξία του παιχνιδιού ως φυσικής δραστηριότητας, την ανάγκη της διαπροσωπικής επικοινωνίας και τη σημασία των νέων τεχνολογιών στη ζωή μας σήμερα.

Συντελεστές:

  • Κείμενο / Σκηνοθεσία: Γλύκα Στόιου
  • Κουστούμια: Μαρία Χελιώτη
  • Πρωτότυπη μουσική: Ανδρέας Παπαδάκης
  • Σκηνικό μουσείου: Ιωακείμ Κάσδαγλης
  • Βοηθός σκηνοθέτριας/εξωγήινη μπουκίτσα: Βασιλίνα Κατερίνη
  • Επιμέλεια κειμένου: Έλενα Στόιου
  • Παίζουν: Αγγελική Καρακαξίδου, Ιωακείμ Κάσδαγλης, Αναστασία Φλεμοτόμου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Σάββατο στις 15:00 για λίγες μόνο παραστάσεις

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 6€

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις
Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη
http://www.dieleusis.gr/
fb: Πολυχώρος διέλευσις
Τηλ.: 210 86 13 739
e-mail: info@dieleusis.gr

Read More

And More