Μαμά πάμε να δούμε στο θέατρο την ψαρόσουπα!

Τι κάνει μια … Ψαρόσουπα σε μια μουσική σκηνή; Αν λατρεύει το μικρό σου τα παραμύθια και τα έργα που σχετίζονται με το βυθό και την θάλασσα τότε θα ξετρελαθεί με αυτή την παράσταση!

Από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:00πμ οι μικροί μας φίλοι (και όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετικά όμορφη παράσταση!

Την ιστορία έγραψε ο Γιώργος Λεμπέσης και διασκευάστηκε για τον Ρυθμό Stage από τον Βαγγέλη Λεμπέση ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Η ιστορία της ψαρόσουπας…

Τρεις παμπόνηροι μάγειροι βάζουν σε εφαρμογή το καταχθόνιο σχέδιο τους για να μετατρέψουν ένα μικρό θαλάσσιο κόλπο της πανέμορφης Μήλου σε… τεράστια ψαρόσουπα. Για κακή τους τύχη τα νέα φτάνουν γρήγορα στο βυθό και ο Βρασίδας ο αχινός μαζί με την παρέα του αναλαμβάνουν την υπόθεση! Και η περιπέτεια ξεκινά… Θα καταφέρουν άραγε οι μικροί ήρωες, τα ψαράκια του βυθού να ρίξουν τη θερμοκρασία της θάλασσας και να νερώσουν τη σούπα; Ποιοι θα είναι σύμμαχοι τους; Θα καταφέρουν να σώσουν το βυθό από την υπερθέρμανση;
Μια σύγχρονη ιστορία με οικολογική συνείδηση και πολύ περιπέτεια, δοσμένη με φαντασία και χιούμορ.

Για τις επισκέψεις & κρατήσεις σχολείων επικοινωνήστε με την κα. Πελαγία Τσιλαλή 6977747831 & στο 210 7010043 – Για τα σχολεία η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€/ παιδί.
Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Λεμπέσης

Κείμενα: Γιώργος & Βαγγέλης Λεμπέσης

Μουσική: Ερωφίλη από το Τρίφωνο

Σκηνικά: Άκης Ράπτης

Κινησιολόγος: Μιμή Αντωνάκη

Κοστούμια: Βίκυ Σαρρή

Μακιγιάζ: Δώρα Νάζου

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Κωνσταντίνος Κάρολος Γιακιντζής
Πανάγος Ιωακείμ
Μαρίνα Καραβανάκη
Λορίνα Κατσιώτη
Κωνσταντίνος Λεβαντής
Ιωάννα Τσιγκουρλά
Στεφανία Φιλιάδη

ΡΥΘΜΟΣ STAGE: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Read More

And More