Μεγάλος διαγωνισμός αντηλιακών Pharmasept: οι νικήτριες!

Το TLIFE και η PHARMASEPT σου χαρίζουν 3 σετ με παιδικά αντηλιακά για να είναι και το δικό σου παιδί προστατευμένο από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

Λαζαρίδου Ειρήνη από Σάμο

Μαρία Κατσικάδη από Αθήνα

Τσιάκαλου Ευαγγελία από Κέρκυρα

3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα νεσεσέρ αξίας 36€ το καθένα, που θα περιλαμβάνει 2 παιδικά αντηλιακά Tol Velvet Protective Sun Cream SPF50+ & Tol Velvet Natural Sun Cream SPF30

Αντηλιακές κρέμες σχεδιασμένες για υψηλή προστασία!

Τα παιδικά αντηλιακά Pharmasept είναι απαλές αντηλιακές κρέμες προσώπου & σώματος, σχεδιασμένες να προσφέρουν πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες. Παρέχουν πλήρη προστασία από τη UVA, UVB & IR ακτινοβολία και είναι πλούσιες σε φυτικά εκχυλίσματα όπως Aloe Vera, Λάδι Χαμομηλιού και Αλλαντοΐνη, φυσικά πολυακόρεστα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Η τριπλή τους δράση προστατεύει από τον ήλιο, ενυδατώνει και καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ είναι ιδανικά για το μωράκι αλλά και τη μαμά.
Είναι δερματολογικά ελεγμένα με Photo-Patch Test και εγγυώνται μείωση της πιθανότητας αντίδρασης της ευαίσθητης επιδερμίδας υπό τη UV ακτινοβολία. Χάρη στα ευρέως φάσματος και 100% φυσικά φίλτρα εξασφαλίζουν πολύ υψηλή προστασία από την υπεριώδη & υπέρυθρη ηλιακή ακτινοβολία με SPF50+ και SPF30 αντίστοιχα, και αποτελούν τα πρώτα αντηλιακά του μωρού από την στιγμή που θα εκτεθεί στον ήλιο.
Απλώνονται εύκολα χωρίς να αφήνουν λευκά κατάλοιπα και έχουν υπέροχο φρουτώδες άρωμα που θα λατρέψετε.

Read More

And More