Μία απίστευτη ιστορία αλληλεγγύης από παιδιά!

Η Rose Powell και η Flame Brewer είναι δύο εννιάχρονες ξαδερφούλες η οποίες κατακτώντας ένα μοναδικό ρεκόρ θέλησαν να βοηθήσουν μία φίλη τους που πάσχει από μυϊκή δυστροφία Duchenne, μία ασθένεια για την οποία αναζητείται ακόμη θεραπεία.

Αποφάσισαν να πετάξουν με τα αεροπλάνα του παππού τους, δεμένες στην άτρακτο και έγιναν οι πιο νεαρές wingwalkers, όπως λέγεται το… σπορ στον κόσμο!

Είναι η τρίτη γενιά wingwalkers στην οικογένειά τους πετώντας με δύο Boeing Stearman που ανήκουν στον παππού τους.

Οι γονείς τους έχουν ιδρύσει το ίδρυμα Duchenne Children’s Trust για να συγκεντρώσουν χρήματα ώστε να βρεθεί η θεραπεία για την ασθένεια και να σωθεί η ζωή της φίλης τους Eli.

Το ένα αεροσκάφος πιλοτάρισε ο παππούς τους, Vic Norman και το άλλο ο Martyn Carrington, διεθυντής πτήσεων στην Aerosuperbatics Ltd, .

Ο κύριος Norman, με πτυχίο πιλότου από τα 17 του, πείστηκε να δεχτεί να κάνουν οι εγγονές του αυτό το παράτολμο εγχείρημα όταν του εξήγησαν γιατί ήθελαν να το κάνουν. “Ανησυχούσα περισσότερο για το αν θα διασκεδάσουν παρά για την ασφάλειά τους, παρόλο που ήταν κάτι που μού ζητούσαν ήδη από τριών χρονών” δήλωσε στην Daily Mail.

Οι φωτογραφίες από την πρώτη τους πτήση είναι εκπληκτικές και οι δύο ξαδερφούλες, παρά το γεγονός ότι είχαν λίγο άγχος το καταδιασκέδασαν!

/
Η Rose και η Flame

/
Δεμένες πάνω στο φτερό του αεροσκάφους πετάνε σε χαμηλό σχετικά ύψος.

/
Και οι δύο δείχνουν να το διασκεδάζουν…

/
… ειδικά η Flame!

/
Τα αεροσκάφη έκαναν και ελιγμούς!
/
Τελικά όλα κύλησαν ομαλότατα και ο σκοπός επιτεύχθει!

/
Οι μικρές γύρισαν σώες και καταευχαριστημένες στις αγκαλιές των δικών τους!

Read More

And More