Μια διαφορετική “καλημέρα” από τα παιχνιδάδικα Μουστάκας!

“Καλημέρα” σε μια νέα εποχή παιχνιδιών για όλους, μικρούς και μεγάλους λένε αυτές τις γιορτές τα παιχνιδάδικα Μουστάκας! Μπες κι εσύ σε μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιών σε μια μοναδική παιχνιδοχώρα σε 8 καταστήματα στην Αττική και ένα ολοκαίνουργιο στη Θεσσαλονίκη!

Με χιλιάδες παιχνίδια στις καλύτερες τιμές, με την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και με την προσωπική εξυπηρέτηση που αξίζει στον καθένα μας, τα παιχνιδάδικα Μουστάκας περιμένουν τους μικρούς τους φίλους κάθε μέρα, 12 μήνες το χρόνο σε μια μοναδική αποκάλυψη εμπειρίας!

Γιατί να πας στο Μουστάκα αυτές τις γιορτές;
Ειδικά για φέτος, είναι μία πραγματική εμπειρία παιχνιδιών να επισκεφθεί κανείς για τις γιορτινές αγορές ένα παιχνιδάδικο Μουστάκας και να απολαύσει μοναδικά προνόμια:

-Τεράστια ποικιλία επώνυμων παιχνιδιών
-Εύκολη πρόσβαση, άνετο parking
-Δωρεάν συσκευασία δώρου
-Αλλαγές κάθε μέρα, όλη μέρα
-Ανθρώπινη εξυπηρέτηση
κάνουν την Παιχνιδοχώρα του Μουστάκα τον πιο χαρούμενο και τον πιο αγαπημένο προορισμό.

Με 8 παιχνιδάδικα σε όλη την Αττική, (Περιστέρι, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στα Μελίσσια, στον Πειραιά, στην Παλλήνη, στο Ελληνικό, στον Κηφισό & στη Νέα Ερυθραία) και με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ο Μουστάκας δικαιώνει στην πράξη την υπόσχεσή του ως ‘Τα Καλύτερα Παιχνιδάδικα’.

Αυτές τις γιορτές τα καταστήματα Μουστάκας απευθύνουν σε όλους τους γονείς και σε όλα τα παιδιά μια ζεστή, ενθουσιώδη και χαρούμενη πρόσκληση σε ένα μοναδικό κόσμο, στον κόσμο των αληθινών παιχνιδιών και των αληθινών παιχνιδάδικων που βρίσκονται στην μαγική Παιχνιδοχώρα του Μουστάκα!

Περισσότερο παιχνίδι στο site www.moustakastoys.gr και στο facebook.com/PaixnidiaMoustakas

Read More

And More