Νέο κατάστημα Marasil στο Wheelock Place στη Σιγκαπούρη!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά καταστήματα παιδικών ρούχων Marasil άνοιξε στο μεγάλο εμπορικό κέντρο Wheelock Place στη Σιγκαπούρη.

Όμορφο και λειτουργικό, πιστό στις αρχιτεκτονικές γραμμές της εταιρίας παγκοσμίως, το νέο κατάστημα Marasil που άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Απριλίου καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών! Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις πλήρεις συλλογές Marasil, Mandarino, Pierre Cardin και Sprint,για ηλικίες από νεογέννητα έως 16 ετών!

Τα Marasil είναι διάσημα σε όλον τον κόσμο για της υψηλής ποιότητας παιδικά ενδύματα που προσφέρουν, ενώ έχουν ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό στα καταστήματα που διαθέτουν στην Ελλάδα, την Ιταλία, το Ντουμπάι, την Ρωσία, το Καζακστάν, την Ουκρανια και την Κύπρο! Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από έναν διεθνή προορισμό όπως η Σιγκαπούρη και βέβαια από το ναό της μόδας, το Wheelock Place!

To Wheelock Place είναι ένα συναρπαστικό εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο, που ικανοποιεί κάθε απαίτηση και ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή της Σιγκαπούρης. Ένα εντυπωσιακό κωνικό κτίριο, στον πιο φημισμένο δρόμο της πόλης, την Orchard Street, με 7 ορόφους με τα καλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης, υπηρεσίες και επιλογές για φαγητό. Πάνω από το «βάθρο» των καταστημάτων λιανικής πώλησης είναι ένας πύργος γραφείων που είναι τα κεντρικά υποκαταστήματα πολλών διεθνών πολυεθνικών εταιρειών.
Τα Marasil συνεχίζουν να οδηγούν τις τάσεις της παιδικής μόδας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Read More

And More