O “Αϊνστάιν, το παιδί φαινόμενο” έρχεται στο Θέατρο Βέμπο!

Ένα παιδί φαινόμενο, ένας επιστήμονας που μετά απο 140 χρόνια εξακολουθεί να εντυπωσιάζει, να επηρεάζει, μικρούς μεγάλους κι όλο το σημερινό επιστημονικό γίγνεσθαι, εξ ου και η φράση «Ούτε ο Αισντάιν να Ήσουνα»

Ένα δυσλεκτικό κατά πολλούς παιδί, που παρ όλο το Μπούλινγκ και το ρατσισμό που αντιμετώπιζε απο την κοινωνία και το σχολείο, δεν απαγοητεύθηκε , δεν θύμωνε,αντίθετα πεισμάτωνε και προχωρούσε μπροστά, ώστε σήμερα να μιλάμε για το παιδί θαύμα, το παιδί φαινόμενο. Μάλιστα έλεγε: Πιο εύκολο είναι να διασπάσεις το άτομο παρά μια προκατάληψη.

Το ταξίδι του Αινστάιν ξεκινάει απο την Γερμανία, όπου γεννιέται το 1879 απο γονείς Εβραίους. Ένα παιδί απροσάρμοστο, δύσκολο, όπου όλα τα σαρκάζει και τα αντιμετωπίζει με χιούμορ.Βέβαια θα μπορούσε να τον είχε κερδίσει η μουσική [μέγας βιρτουόζος βιολιστής] που τη κληρονόμησε απο την μουσικό μητέρα του, ώσπου γνώρισε, μαγεύτηκε και τον κατέκτησε η φυσική.

Επίσης σ αυτή την παράσταση θα διαπιστώσουμε πόσο εύκολα μπορεί να συνυπάρξουν το παιχνίδι με τη γνώση, το όνειρο με την πραγματικότητα,το ιδιαίτερο με το γενικό, ο ελεύθερος χρόνος με την μελέτη, με σκοπό πάντα την επίτευξη του στόχου μας.

Μια ιδιαίτερη πλούσια παράσταση, ανατρεπτική, ιστορική , ένα μιούζικαλ, με ζωντανή ορχήστρα και στοιχεία τσίρκου..

Με την στήριξη της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Θέατρο Βέμπο. Από τις 27 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή 11:30 και 3:00 μ.μ.

Συντελεστές

Κείμενο & Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης

Μουσική: Γιούρι Στούπελ

Σκηνικά:Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος

Χορογραφίες: Τάνια Μιλτένοβα

Φωτογραφίες: Studio math

Παίζουν: 9 ηθοποιοί ερμηνεύοντας 15 Ρόλους.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ
Για Aμέα , πολύτεκνους, ανέργους-: 7 ευρώ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977250291, 6944332449 και 210 7642420 (e-mail: attikiavlaia@gmail.com)

Read More

And More