Ο κύριος ΚΙΧ περιμένει τα παιδιά στον Ελληνικό Κόσμο!

Τί θα συμβεί όταν ο κύριος Κιχ αποφασίσει να εγκαταλείψει την γκρίζα πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο Κιχ σε μια μαγική περιπέτεια!

H καλλιτεχνική Ομάδα Κοπέρνικος παρουσιάζει στον «Ελληνικό Κόσμο» την εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων».

Πρόκειται για μια ευρηματική παράσταση που μαθαίνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα μουσικά ηχοχρώματα και τα ωθεί να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Τα παιδιά συμμετέχουν σε όλη την παράσταση ενεργά, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο Κιχ και βοηθώντας τον να μαγέψει τον φοβερό Μουσικόδοντα.

Οι βραβευμένοι με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, μετά την μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κόσμος ανάποδα» και χρησιμοποιώντας πάντα ως βασικά «υλικά» το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, δημιουργούν μια ολοκαίνουργια παράσταση που θα εντυπωσιάσει τους μικρούς μας φίλους.

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Ομάδα Κοπέρνικος
Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Επιμέλεια μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Επιμέλεια φωτισμού: Ελισσαίος Βλάχος
Ηθοποιοί: Άγγελος Αγγέλου, Λευτέρης Ελευθερίου

Μετά από τέσσερις sold out παραστάσεις, η εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων» από την Ομάδα Κοπέρνικος θα παρουσιαστεί στον «Ελληνικό Κόσμο» και τις Κυριακές 17, 24, 31 Μαρτίου & 7 Απριλίου.


Ώρα έναρξης: 11:00
Διάρκεια: 1 ώρα
Ηλικία: 2,5 -7 (Προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία)
Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ σχολικό/10 ευρώ παιδικό/7 ευρώ ενήλικες/28 ευρώ οικογενειακό
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

Ιστοσελίδα ομάδας Κοπέρνικος: www.kopernikos.gr
www.hellenic-cosmos.gr

Read More

And More