Οι παιδικές ταινίες που “παίζουν” αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση

Έντονη δράση, γρήγορη πλοκή, γέλιο, χαμόγελα, αλλά και μερικές στιγμές λίγο πιο συγκινητικές και διδακτικές. Κάπως έτσι μπορείς να περιγράψεις τις παιδικές ταινίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μικρού. Γιατί, πάντα το μικρό σου ταυτίζεται με κάποιον από τους ήρωες – πρωταγωνιστές. Σήμερα, λοιπόν, που η τηλεκπαίδευση κάνει μία μικρή παύση μέχρι τη Δευτέρα και το παιδί σου έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο είναι μία καλή ημέρα να χαλαρώσετε μαζί και να εκμεταλλευτείτε το ΣΚ για #moviemarathons. Για αυτό, σου έχω συγκεντρώσει τις πιο αστείες παιδικές ταινίες που παίζουν αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση!

Κουνγκ Φου Πάντα 2
Παρασκευή στις 20:00 στο OPEN

Αυτήν τη φορά ο χνουδωτός, στρουμπουλός Πο κι οι Υπέροχοι Πέντε έχουν να αντιμετωπίσουν έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, τον Αρχοντα Σεν, που μοιάζει ανίκητος αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου. Πώς θα καταφέρει ο Πο να τον νικήσει; Η απάντηση βρίσκεται κάπου μακριά… στο παρελθόν του Πο και στο μυστικό που αυτό κρύβει… Επικίνδυνη αποστολή που απαιτεί πολεμικές τέχνες σε extra large διάσταση!

Φρέντυ, ο Βατραχόφατσας
Σάββατο στις 11:45 στην ΕΡΤ2

Το μόνο που θέλει ο δεκάχρονος Βίκτορ είναι να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τους φίλους του και το σκύλο του, το Λουκάνικο, χαλαρώνοντας στο δεντρόσπιτο. Σε κάθε του βήμα δέχεται προκλήσεις και προσβολές από τον Φρέντι, έναν νταή που ενοχλεί συνεχώς τον Βίκτορα και όλα τα παιδιά της περιοχής. Κάποια στιγμή, ο Βίκτορ τρώει και μια μπουνιά και τότε αρχίζει να σκέπτεται τρόπους για να απαλλαγούν από τον Φρέντι. Όταν φτάνει ένα τσίρκο στην πόλη τους, ο Βίκτορ βρίσκει τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο να δώσει παράσταση στην πόλη του, πάντα μαζί με τον σκύλο του, αλλά και να διώξει μια και καλή τον Φρέντι από την περιοχή.

Moana
Σάββατο στις 21:00 στο STAR

Η φρέσκια Πριγκίπισσα της Disney, συστήνει στους μικρούς της φίλους, την μακρινή Πολυνησία. Η Μοάνα είναι κόρη του αρχηγού της φυλής της και αναλαμβάνει να σώσει το νησί της από μια κατάρα, για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να διασχίσει τον ωκεανό. Σε αυτήν της την προσπάθεια την βοηθά ο θρυλικός, ημίθεος Μάουι και οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με επικίνδυνα πλάσματα της θάλασσας.

Επιστροφή στο νησί της Νιμ
Κυριακή στις 12:30 στο STAR

Η Νιμ και ο πατέρας της ζουν ειρηνικά στο νησί. Μια μέρα παίρνουν μήνυμα ότι κάποιο προσπαθούν να αγοράσουν το νησί τους για να το εκμεταλλευτούν ως τουριστικό προορισμό κατασκευάζοντας ένα αξιοθέατο. Η Νιμ καταστρώνει τα δικά της σχέδια για να αποτρέψει την πώληση του νησιού. Θα τα καταφέρει; Η απάντηση αυτό το Κυριακάτικο μεσημέρι.

Angry Birds: Η ταινία
Κυριακή στις 21:00 στο MEGA

Ο Red / Ρεντ (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση. Θα καταφέρουν να αφήσουν τον… θυμό τους στην άκρη και να συνεργαστούν;

COCO
Κυριακή στις 21:00 στον ALPHA

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.

 

 

 

Read More

And More