Οι πιο απολαυστικές και εύκολες συνταγές με Honey Cheerios!

Οι πιο απολαυστικές, πρωτότυπες, εύκολες και μοναδικές συνταγές με Honey Cheerios είναι εδώ! Διάβασε πώς μπορείς να τις φτιάξεις κι εσύ!


CHEERIOS® ΣΟΚΟΛΑΤΟΒΡΑΧΑΚΙΑ

/
Υλικά:
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Nestlé® Dessert
250-300 γρ. δημητριακά Honey Cheerios®

Εκτέλεση:

-Βάλε την κουβερτούρα στο ψυγείο για να σκληρύνει και να κόβεται εύκολα και κόψε τη σε μικρά κομμάτια με μεγάλο μαχαίρι (ή τρίψε τη στον χοντρό τρίφτη ή στον πολυκόφτη).
-Αφού λιώσεις την ψιλοκομμένη σοκολάτα σε μπεν μαρί, άφησέ τη για 2 λεπτά να κρυώσει. Στη συνέχεια, ρίξε μέσα όσα HONEY CHEERIOS® μπορείς, μέχρι να καλυφθούν όλα εντελώς και να μην έχει περισσέψει σοκολάτα σε υγρή μορφή και ανακάτεψε το μείγμα ελαφρά με ξύλινη κουτάλα.
-Στρώσε λαδόκολλα σε ταψί ή δίσκο και άπλωσε πάνω κουταλιές του μείγματος, σε όποιο μέγεθος προτιμάς. Άσε μικρή απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην ακουμπάει το ένα σοκολατοβραχάκι στο άλλο. Βάλε τον δίσκο στο ψυγείο για περίπου μία ώρα ή σε δροσερό μέρος εκτός ψυγείου για 2-3 ώρες, μέχρι η σοκολάτα να «σφίξει» και τα σοκολατοβραχάκια να ξεκολλάνε εύκολα. Είναι έτοιμα!

TIP: Για να φτιάξεις μπεν μαρί, χρειάζεσαι 2 κατσαρόλες, τη μία μέσα στην άλλη. Βάζεις λίγο νερό στην πρώτη και από πάνω τοποθετείς τη δεύτερη, προσέχοντας η βάση της να μην ακουμπάει το νερό, αλλά να ζεσταίνεται από τον ατμό. Βάζεις τις κατσαρόλες στο μάτι της κουζίνας και η σοκολάτα λιώνει χωρίς να καίγεται και να κολλάει.

Βρείτε εδώ το πρώτο βιβλίο συνταγών Honey Cheerios!

HONEY CHEERIOS® MUFFINS

/
Υλικά:
125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
180 γρ. ζάχαρη
2 αβγά
125 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά
100 γρ. τριμμένα δημητριακά Honey Cheerios®
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
1 κουτάκι βανίλια
Μερικά ολόκληρα δημητριακά Honey Cheerios® για στόλισμα
Δίσκο με φορμάκια για muffins
Προαιρετικά: 3 κουταλιές κακάο

Εκτέλεση:

-Θρυμμάτισε τα Honey Cheerios® στο multi.
-Χτύπησε σε μίξερ ζάχαρη και βούτυρο μέχρι να γίνουν άσπρη κρέμα και άρχισε να προσθέτεις ένα-ένα τα αβγά. Μετά, ρίξε το γάλα και τη βανίλια και στη συνέχεια βάλε στο μείγμα τα τριμμένα Honey Cheerios®. Τέλος, ρίξε τη φαρίνα περνώντας την από σουρωτήρι (για να αφρατέψει).
-Βουτύρωσε καλά τα φορμάκια για muffins. Ρίξε το μείγμα σε έξι φορμάκια, γεμίζοντάς τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση (όχι πιο πολύ, γιατί θα φουσκώσει). Αν θες, στο υπόλοιπο μείγμα μπορείς να προσθέσεις το κακάο, να ανακατέψεις και να ρίξεις το σοκολατένιο μείγμα στα υπόλοιπα φορμάκια. Αν θέλεις, ρίξε πάνω από το μείγμα, μερικά ολόκληρα Honey Cheerios®.
-Ψήσε για 20 λεπτά στους 180oC. Βγάλε τα από τον φούρνο όταν έχουν πάρει όμορφο χρώμα. Για να βεβαιωθείς ότι είναι έτοιμα, βάλε μέσα σε ένα muffin τη λεπίδα ενός μαχαιριού. Αν βγει στεγνή, είναι έτοιμα. Αν βγει υγρή, θέλουν κι άλλο ψήσιμο.

Καλή απόλαυση!

TIP: Τα υλικά σου πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Γι’ αυτό, άφησε γάλα, αβγά και βούτυρο εκτός ψυγείου για 1 ώρα προτού ξεκινήσεις. Επίσης, είναι προτιμότερο να έχεις λιώσει ελαφρώς το βούτυρο στην αρχή.

Βρείτε εδώ το πρώτο βιβλίο συνταγών Honey Cheerios!

CHEERIOS® ΠΑΓΩΤΟΜΠΑΝΑΝΑ


Υλικά:
3 μπανάνες
200 γρ. αγελαδινό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλιά άχνη ζάχαρη
1 μπολ δημητριακά Honey Cheerios®
Ξυλάκια για σουβλάκι

Εκτέλεση:
-Πρόσθεσε την άχνη ζάχαρη στο γιαούρτι και ανακάτεψε.
-Κόψε τη μπανάνα στη μέση, τρύπησέ τη με ένα ξυλάκι για σουβλάκι και βούτηξέ τη στο γιαούρτι.
-Πέρασέ τη πάνω από ένα πιάτο στο οποίο έχεις ρίξει Honey Cheerios®, για να κολλήσουν πάνω. Αν θες, μπορείς να κολλήσεις τα Honey Cheerios® ένα-ένα, για πιο όμορφο αποτέλεσμα.
-Ακούμπησε τις μπανάνες με τα Honey Cheerios® σε ένα τάπερ και βάλε τις στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.

Καλή σου απόλαυση!

Βρείτε εδώ το πρώτο βιβλίο συνταγών Honey Cheerios!

HONEY CHEERIOS® ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ


Υλικά (Για 20 κουλουράκια των 40 γρ.):
1/8 lt απαλό ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
1/4 lt χυμός πορτοκάλι
100 γρ. δημητριακά Honey Cheerios® τριμμένα
100 γρ. αλεύρι ολικής
100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ζάχαρη
Μερικά ολόκληρα δημητριακά Honey Cheerios®
Προαιρετικά: 1/2 κουταλάκι κανέλα

Εκτέλεση:

-Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε το λάδι και τη ζάχαρη. Ανακάτεψε με ένα αναδευτήρι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, μετά πρόσθεσε τον χυμό πορτοκάλι και την κανέλα και συνέχισε να ανακατεύεις.
-Πρόσθεσε τα στερεά υλικά. Πρώτα ρίξε τα τριμμένα Honey Cheerios® και μετά το αλεύρι ολικής, τη φαρίνα και τέλος το αλεύρι για όλες τις χρήσεις (χρησιμοποίησε ένα σουρωτήρι και κοσκίνισέ τα, για να γίνουν τα κουλουράκια σου αφράτα). Συνέχισε να ανακατεύεις τα υλικά, κατά προτίμηση με ένα μεγάλο μίξερ για ζύμες. Όταν η ζύμη σφίξει αρκετά, ανακάτεψε με τα χέρια σου. Δούλεψε τη ζύμη σου στον πάγκο και πρόσθεσε λίγο ακόμα αλεύρι, μέχρι να μπορείς να πλάσεις τα κουλουράκια σου.
-Κόψε κομμάτια των 40 γρ. περίπου (όσο ένα κεφτεδάκι) και πλάσε κουλουράκια. Φτιάξε ένα κορδόνι και μετά ένωσε τις άκρες του για να πάρει το σχήμα ενός γιγάντιου Honey Cheerios®!
-Στρώσε λαδόκολλα σε ένα ταψί και άπλωσε τα κουλουράκια. Ψήσε για 20 λεπτά (μέχρι να ροδοκοκκινίσουν) σε φούρνο προθερμασμένο στους 180oC.

TIP: Επειδή κάποιοι φούρνοι στο βάθος είναι πιο δυνατοί, είναι καλύτερο στη μέση του ψησίματος να βγάλεις το ταψί και να το περιστρέψεις ώστε η πλευρά που ήταν προς τα έξω, να πάει τώρα προς τα μέσα.


Βρείτε εδώ το πρώτο βιβλίο συνταγών Honey Cheerios!


HONEY CHEERIOS® ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ



Υλικά (για 6 προβατάκια):

40 γρ. βούτυρο
20 μεγάλα ζαχαρωτά
160 γρ. δημητριακά HONEY CHEERIOS®
40 γρ. αφυδατωμένη καρύδα
6 ρώγες από μαύρα σταφύλια
50 γρ. σταφίδες
24 μικρές μαύρες σταφίδες
50 γρ. λευκή σοκολάτα

Εκτέλεση:

-Βάλε το βούτυρο και τα ζαχαρωτά σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και ζέστανέ τα για 1 λεπτό σε υψηλή θερμοκρασία. Ανακάτεψε μέχρι να γίνουν ενιαίο μείγμα και πρόσθεσε τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® μέχρι να καλυφθούν όλα από το μείγμα.
-Σχημάτισε τα σώματα των προβάτων, πλάθοντας το μείγμα με κουτάλια σούπας. Πασπάλισε τα προβατάκια με καρύδα και άπλωσέ τα σε αντικολλητικό χαρτί μέχρι να σταθεροποιηθούν.
-Φτιάξε τα πόδια, περνώντας σταφίδες σε οδοντογλυφίδες και αφήνοντας μόνο λίγο κενό χώρο στην άκρη. Τοποθέτησε από 4 οδοντογλυφίδες-πόδια σε κάθε σώμα.
-Βάλε μια ρώγα από μαύρο σταφύλι στην άκρη μιας άλλης οδοντογλυφίδας και μετά πέρασέ τη οριζόντια μέσα στο προβατάκι, ώστε το σταφύλι να είναι το κεφάλι.
-Λιώσε τη λευκή σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων (μεσαία θερμοκρασία για 20’’ περίπου). Μετά ανακάτεψέ τη μέχρι να μαλακώσει και σχημάτισε τα μάτια, που θα μπουν στο κεφάλι. Βάλε από 1 μικρή μαύρη σταφίδα μέσα σε κάθε μάτι και με τη λιωμένη σοκολάτα κόλλησε 2 σταφίδες στην κορυφή του κεφαλιού, σαν αφτιά.

Βρείτε εδώ το πρώτο βιβλίο συνταγών Honey Cheerios!

Read More

And More