Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας με μεγάλο διαγωνισμό της Κλινικής ΡΕΑ: Κερδίστε πέντε δωρεάν ελέγχους γονιμότητας

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας στις 15 Ιουνίου προσφέρει σε 5 τυχερά ζευγάρια από ένα πακέτο εξετάσεων για έλεγχο γονιμότητας.

Από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί στο τέλος του κειμένου!

Το πακέτο ελέγχου γονιμότητας ζευγαριού περιλαμβάνει:

Για τη γυναίκα

  • Ορμονολογικό Έλεγχο (AMH, FSH, LH, E2, PRL, TSH, TESTO, SHBG)
  • Ανοσολογικό έλεγχο (HBsAg -ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ, ANTI-HCV ΟΛΙΚΟ (ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ C), HIV1/HIV2, V.D.R.L.)
  • Υστεροσαλπιγγογραφία
  • Γυναικολογικό Υπέρηχο

Για τον άνδρα

  • Σπερμοδιάγραμμα

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική δημιούργησε την πλέον σύγχρονη και άρτια εξοπλισμένη Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ καλύπτει όλες τις προδιαγραφές Ποιότητας και Ασφάλειας που ισχύουν παγκοσμίως και φέρει πιστοποίηση ISO 9001:2008, από το φορέα Swiss Approval. Είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και έμπειρους κλινικούς εμβρυολόγους και μαίες, με στόχο τη διερεύνηση, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Λειτουργεί στο περιβάλλον μίας σύγχρονης μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μέγιστη ασφάλεια και υποστήριξη, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα γυναικολογικών υπηρεσιών.

Το εργαστήριο της Μονάδας είναι εξοπλισμένο με ό,τι νεότερο υπάρχει σε επίπεδο εργαστηριακού εξοπλισμού ακολουθώντας τις πιο υψηλές διεθνείς προδιαγραφές.

Στη Μονάδα Γονιμότητας της ΡΕΑ εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές έχοντας ως στόχο την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υπογονιμότητας.

Η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών σε ένα πρότυπο περιβάλλον αποτελεί για όλο το προσωπικό της Μονάδας αυτονόητη δέσμευση και αποστολή.

Η υπογονιμότητα στην Ελλάδα

Η υπογονιμότητα αποτελεί ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα στα σύγχρονα ζευγάρια που επιδιώκουν να αποκτήσουν παιδί. Οι αυξητικές τάσεις εμφάνισής της σχετίζονται με ποικίλους παράγοντες, πολλοί από τους οποίους συνδέονται και με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Στη χώρα μας, η δυσμενής οικονομική κατάσταση και ο κοινωνικός αντίκτυπος, δεν αφήνουν ανεπηρέαστη τη γονιμότητα των νέων ζευγαριών. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το στρες, η εργασιακή ανασφάλεια, η μη ισορροπημένη διατροφή, η άσχημη συχνά ψυχολογική κατάσταση ως απόρροια αυτών, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που επιβαρύνουν τη σύλληψη και την επιτυχή έκβαση μιας κύησης.

Όταν ένα ζευγάρι με ελεύθερες επαφές δεν έχει επιτύχει σύλληψη μετά από ένα χρόνο προσπαθειών, ή όταν ο ένας από τους δύο στο ζευγάρι έχει ιστορικό ή ενδείξεις για υπογονιμότητα, θα πρέπει να απευθυνθούν σε ειδικό ιατρό και σε ένα αξιόπιστο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ώστε το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα πέντε πακέτα εξετάσεων για έλεγχο γονιμότητας από τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική!

module

Read More

And More