7 καλοκαιρινές ταινίες που θα συναρπάσουν το παιδί σου!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του πιο καλοκαιρινού μήνα και αυτό ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει: χαλάρωση, ανεμελιά και καλοπέραση γίνονται τα βασικά χαρακτηριστικά της καθημερινότητας σου. Τα μικρά απολαμβάνουν τις βουτιές τους, τα δροσερά παγωτά και τις ταινίες, που μπορούν να παρακολουθήσουν με την άνεση τους. Σκέψου το! Είναι η καλύτερη ευκαιρία να ετοιμάσετε μαζί το Pop-Corn σας, να καθίσετε στον καναπέ και να δείτε με αγωνία τις περιπέτειες των ηρώων που έχουν το χάρισμα να “κλέβουν” την καρδιά του παιδιού σου. Play!

 

Μοάνα

 

Η φρέσκια Πριγκίπισσα της Disney, συστήνει στους μικρούς της φίλους, την μακρινή Πολυνησία. Η Μοάνα είναι κόρη του αρχηγού της φυλής της και αναλαμβάνει να σώσει το νησί της από μια κατάρα, για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να διασχίσει τον ωκεανό. Σε αυτήν της την προσπάθεια την βοηθά ο θρυλικός, ημίθεος Μάουι και οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με επικίνδυνα πλάσματα της θάλασσας.

 

Ψάχνοντας τον Νέμο

Το μικρό ψαράκι Νέμο ζει στο βυθό με τον μπαμπά του, όταν ξαφνικά πιάνεται από τους ανθρώπους και μεταφέρεται μακριά από τον τόπο του. Οι περιπέτειες του μπαμπά και της… ξεχασιάρας (και πολύ γλυκιάς) φίλης του, Ντόρυ, στην αναζήτηση του μικρού Νέμο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια! Μπλουμ!

 

Δίδυμοι μπελάδες

 

Δύο μικρά κορίτσια γνωρίζονται στην καλοκαιρινή κατασκήνωση και ανακαλύπτουν ότι είναι πανομοιότυπες! Στη συνέχεια, μαθαίνουν ότι είναι δίδυμες αδερφές και οι χωρισμένοι γονείς τους τους το έχουν αποκρύψει. Καταστρώσουν, λοιπόν, ένα πανούργο σχέδιο για να αλλάξουν τα πράγματα, ανταλλάσσοντας θέση, ώστε η καθεμία να περάσει χρόνο με τον αντίστοιχο γονιό που δεν γνώρισε ποτέ και να τους φέρουν ξανά κοντά.

 

Toy Story

Ποιο παιδί είδε το Toy Story και δεν ενθουσιάστηκε; Πώς είναι, άλλωστε, δυνατό να μην ενθουσιαστεί με μια ιστορία, όπου τα παιχνίδια ζωντανεύουν και μπλέκονται σε αστείες και γεμάτες περιπέτεια καταστάσεις; Άλλη μία κλασική επιλογή για κάθε ηλικία! Άσε που οι πάρα πολλές εκδοχές του θα γεμίσουν με γέλιο όχι ένα, αλλά δύο τρία (ίσως και τέσσερα) καλοκαιρινά απογεύματα.

 

Ώρα για σερφ

 

Ο νεαρός σέρφερ Κόντι αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρό του και αφήνει την παγωμένη Ανταρκτική για το ζεστό Ντε Τζανέιρο και τα Πιγκουινίσια, όπου γίνεται ο απόλυτος Αγώνας Σέρφινγκ προς τιμήν του μεγάλου ήρωα του, του Big Z. Εκεί, γνωρίζει πολλούς φίλους, τον τρελό σέρφερ Τζο Κότα, τον κυνηγό ταλέντων Μίκι Αμπρόμοβιτς, την όμορφη Λάνι και τον παλαίμαχο πρώην σέρφερ Γκικ. Και ενώ πίστευε ότι η νίκη είναι τα πάντα, σύντομα θα αναρωτηθεί: μήπως οι αληθινοί νικητές δεν είναι πάντα αυτοί που τερματίζουν πρώτοι; Bloom!

 

Rio

 

Η ταινία που θα σας μεταφέρει στο εξωτικό (και πάντα καλοκαιρινό) Ρίο δεν μπορεί να λείπει από το θερινό σινεμά σας. Ο Μπλου, ένας σπάνιος γαλάζιος παπαγάλος, ο οποίος ζει στο βολικό κλουβί του στη Μινεσότα, ταξιδεύει μέχρι το Ρίο Ντε Ζανέιρο για να γνωρίσει την Τζούελ, την τελευταία θηλυκή του είδους του. Η γνωριμία τους προβλέπεται περιπετειώδης, αστεία και γεμάτη από καλοκαιρινές στιγμές.

 

Hugo

 

Μπόλικη περιπέτεια, αρκετό μυστήριο, γέλιο και το ατμοσφαιρικό Παρίσι είναι τα κατάλληλα εργαλεία για αυτή την ταινία δια χειρός Martin Scorsese, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα παιδιά κάθε ηλικίας, διδάσκοντας τους την αξία της αγάπης.

Read More

And More