Απόκριες: Οι παιδικές στολές που θα λατρέψουν οι λιλιπούτειοι φίλοι μας!

Απόκριες! Ναι, η πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη περίοδος έφθασε. Θα το έχεις καταλάβει και εσύ, αφού, είμαι σίγουρος ότι ή έχεις παρευρεθεί, ήδη, μαζί με το μικρό σου σε αρκετά αποκριάτικα πάρτυ ή οι προσκλήσεις βρίσκονται, αυτή τη στιγμή, στα χέρια σου. Εξάλλου, βρισκόμαστε στην κορύφωση των εορτασμών, με την εβδομάδα να προμηνύεται… μασκαρεμένη.

Θυμήσου όταν ήσουν και εσύ μικρή. Τη χαρά, τον ενθουσιασμό, την προσμονή να βρεθείς με τους φίλους σου και να φοράτε τα ρούχα της αγαπημένης σας πριγκίπισσας, του super ήρωα που έβλεπες με μάτια ανοιχτά στον κινηματόγραφο ή στην τηλεόραση. Ναι, στις απόκριες, το μικρό σου, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει αυτό που επιθυμεί. Ποιο είναι το βασικό στοιχείο, για να περάσει υπέροχα; Μα, φυσικά, η στολή του. Pause!

Ας μιλήσουμε, λίγο πιο αναλυτικά για αυτό. Στο θέμα “αποκριάτικη στολή” υπάρχουν δύο κατηγορίες παιδιών: από τη μία εκείνα που δείχνουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στις λεγόμενες κλασσικές στολές. Σε εκείνες, που όσα χρόνια και αν περάσουν, παραμένουν στη μόδα. Πειρατές, Μίκυ Μάους, Ζωάκια αν έχεις μπόμπιρα. Πριγκίπισσες, ηρωίδες από κινούμενα σχέδια, δασκάλες χορού, μπαλαρίνες, αν μεγαλώνεις μία μικρή Πριγκίπισσα.

Από την άλλη, είναι τα παιδιά που παρακολουθούν σύγχρονες ταινίες, ψάχνουν στο διαδίκτυο και η καρδιά τους θέλει κάτι πιο μοντέρνο, πιο σύγχρονο. Έτσι, ρίχνοντας μία ματιά στις τάσεις που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, βρήκα τα κυριότερα trends: ήρωες που “ξεπηδούν” από ταινίες με σούπερ ήρωες, blockbusters, αλλά και διάσημες τηλεοπτικές σειρές εφηβικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος!

 

Ας ρίξουμε μία ματιά, σε στολές που σίγουρα θα κάνουν τα υπόλοιπα παιδάκια να κοιτάνε(αλλά και το δικό σου να χαμογελά)

 

Ο Μικρός Πειρατής

(με καπέλο που όλοι θα θέλουν να φορέσουν)

Ο Μικρός Κροκόδειλος και ο Μικρός Αρκούδος

(Τι πιο γλυκό από ένα χνουδωτό αρκουδάκι; Κάνει και κρύο έξω…)

Ο Μικρός Σούπερ – Ήρωας

(με τις υπερδυνάμεις του, το θάρρος του, να βοηθάει τους ανυπεράσπιστους και να νικά τον αντίπαλο του, τον κακό ήρωα, που μόνο εμπόδια ξέρει να βάζει και συμφορές να δημιουργεί)

O Μικρός Cowboy

(ζει στιγμές… Λούκι Λουκ)

Ώρα για τη… Μικρή Πριγκίπισσα

(το γοβάκι της Σταχτοπούτας μη ξεχάσεις)

H μικρή γιατρός (που αγαπάμε)

H μικρή μάγισσα

(Φυλαχτείτε! Έρχεται με το μαγικό της φίλτρο και τα ξόρκια σας και θα σας πιάσει όλους)

H μικρή Σούπερ – Ηρωίδα 

(γιατί, και τα κορίτσια μπορούν να γίνουν οι καλοί ήρωες του παραμυθιού)

Λιλιπούτειοι Καρναβαλιστές, ετοιμαστείτε! Φορέστε τη στολή που επιθυμείτε. Γίνετε οι πρωταγωνιστές που επιθυμείτε και περάστε υπέροχα!

P.S: Εσύ, μαμά, μείνε συντονισμένη στο TLife, γιατί τα πιο αποκριάτικα θέματα έρχονται στην παρέα μας.

Read More

And More