Back to school: 20 σούπερ στιλάτα παιδικά backpacks για να ξεκινήσει χαρούμενα η νέα σχολική χρονιά

Ναι, είναι αυτή η περίοδος που προσπαθείς να αποφύγεις, αλλά ξέρεις πως δεν είναι δυνατόν να ξεφύγεις από αυτή! Και ενώ μπορεί να ξυπνούν οι δικές σου προσωπικές μνήμες από τα σχολικά χρόνια, τότε που… λύγιζες στην ιδέα πως θα πρέπει να ξαναγυρίσεις στη μαθητική αίθουσα και να ξαναμπείς σε πρόγραμμα μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, ωστόσο εκείνο που έχει πλέον σημασία είναι πως τα μικρά σου περνούν ακριβώς την ίδια κατάσταση στο σήμερα. Μια ανάσα, λοιπόν, πριν την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, υπάρχει κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο σε αυτή τη διάχυτη αίσθηση των φθινοπωρινών blues και δεν είναι άλλο από την αγορά των σχολικών ειδών για τα παιδιά!

Όπως θα θυμάσαι και εσύ, μέσα σε όλο αυτό το κλίμα απόγνωσης που βίωνες λίγο πριν τον καθιερωμένο αγιασμό στο σχολείο και την μετέπειτα διανομή των βιβλίων, ήταν η χαρά που έπαιρνες όταν με τους γονείς σου πηγαίνατε στο μεγάλο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς για να εφοδιαστείς με τα καινούρια σου πράγματα! Τσάντες, τετράδια, στυλό, μολύβια, κασετίνες, ξύστρες, γόμες, μπογιές και ό,τι άλλο… φαντασμαγορικό έπεφτε στην αντίληψή σου μπορούσες τώρα να το αποκτήσεις για να ξεκινήσεις με λιγάκι πιο ανεβασμένη διάθεση τα μαθήματά σου! Ακριβώς το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και με τα παιδιά σου, έτσι δεν είναι; Αυτή η μικρή ανάσα χαράς και απόλαυσης, όταν περιεργάζονται τα χρωματιστά αντικείμενα, props και gadgets για το σχολείο και διαλέγουν την αγαπημένη τους τσάντα με την οποία θα… ξεχειμωνιάσουν, πηγαινοερχόμενα στο σχολείο!

Και για να είσαι προετοιμασμένη, μιας και τώρα καλείσαι να κάνεις τα ψώνια της σχολικής χρονιάς παρέα με τα παιδιά, σου συγκέντρωσα μερικές από τα πιο stylish και ευφάνταστα σχολικά backpacks για κάθε ηλικία! Κάνε, λοιπόν, κλικ εδώ για να τα δεις και να πάρεις ιδέες!

Read More

And More