Chrissy Teigen και John Legend: Η αλλαγή στη ζωή τους μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού

Μόλις τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τη γέννηση του μικρού Miles, του νεογέννητου γιου της Chrissy Teigen και του John Legend, και το διάσημο ζευγάρι ήδη προσπαθεί να βοηθήσει την πρωτότοκη κόρη του, Luna, να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στο γεγονός πως δεν είναι το μοναδικό παιδί στην οικογένεια. Άλλωστε, όπως έχει εξηγήσει και εδώ η ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος του Tlife, Χρυσούλα Μαυράκη, ο ερχομός του δεύτερου παιδιού μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα… απαιτητικός για το μεγαλύτερο αδερφάκι και θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί κατάλληλα από τους γονείς, ώστε να επιτευχθεί σχετική ισορροπία. Πάντως, το αγαπημένο ζεύγος της showbiz φαίνεται να έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να περιβάλει τη μικρή Luna με την αγάπη και την ισορροπία που χρειάζεται!

https://www.instagram.com/p/BjWPFT6nU3q/?taken-by=chrissyteigen

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο John Legend στο αμερικανικό περιοδικό People: “Η Luna είχε συνηθίσει να μας έχει αποκλειστικά για τον εαυτό της. Νομίζω, όμως, πως τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί πως ο μικρός ίσως να είναι ‘ανταγωνιστής’. Αυτό, κατά κάποιο τρόπο, είναι καλό γιατί προσπαθεί να αντεπεξέλθει. Μας δείχνει περισσότερη αγάπη, τραγουδάει πιο δυνατά και χορεύει πιο έντονα. Φροντίζει ότι δεν θα σταματήσουμε να της δίνουμε σημασία”.

Την ίδια στιγμή, η Chrissy Teigen “μοιράστηκε” με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram άλλη μία φωτογραφία με τα δυο παιδιά της, στην οποία παίζει με τη Luna στην άμμο, έχοντας στο babywear τον μικροσκοπικό Miles. Μάλιστα, συνόδευσε το post με το σχόλιο “Guess we’re really doing this kid thing!”, δείχνοντας ίσως πως η οικογένεια μεγάλωσε για τα καλά και οι ευθύνες αυξάνονται!

Πάντως, όπως τονίζει και η ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος Χρυσούλα Μαυράκη στο Tlife: “Η κατανόηση των γονέων, καθώς και η αποκλειστική ενασχόληση του ενός ή του άλλου γονέα με το παιδί θα βοηθήσουν, ώστε να έχουμε μόνο χαρά και να καλοδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειας”.

Read More

And More