Happy New Year! Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα παιδικά ρούχα για το 2020

Νέα χρονιά σημαίνει νέες τάσεις. Νέες τάσεις στο κομμάτι της διακόσμησης, των χρωμάτων, των βερνικιών νυχιών και φυσικά των ρούχων. Και αν πιστεύεις ότι οι λεγόμενες τάσεις αφορούν μόνο εσένα, θέλω να στρίψεις το κεφάλι σου και να γύρεις την προσοχή σου στο μικρό σου. Γιατί, ναι, και τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα… Fashion Trends!

H αλήθεια είναι ότι διανύουμε την περίοδο με τα περισσότερα trend forecasts, μιας και βρισκόμαστε στο μεταίχμιο: από τη μία λέμε Bye – Bye στον γέρο χρόνο, από την άλλη υποδεχόμαστε (γεμάτοι ελπίδα) τον καινούργιο. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι τάσεις στο χώρο της παιδικής ένδυσης.

 

Επειδή, όμως, τα νέα έχουν, ήδη, διαδοθεί τι θα έλεγες να δούμε τα νέα trends που το παιδάκι σου θα βλέπει παντού το 2020;

 

Τα χρώματα

 

Σιγά – σιγά, ο καιρός θα αρχίσει να “ανοίγει”. Τα πιο δημοφιλή χρώματα, όμως, θα παραμείνουν σκοτεινά. Αποχρώσεις; Φθινοπωρινές. Διάθεση; Άκρως καλοκαιρινή. Για αυτό, μη σου κάνει εντύπωση αν το παιδάκι σου αρχίσει να ζητά τις πενήντα αποχρώσεις του… καφέ, του σκούρου μπλε ή του (κλασσικού και πάντα εντυπωσιακού) μαύρου.

Αν έχεις κοριτσάκι, κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι το κοραλί συνεχίζει να κυριαρχεί στα Fashion Trends, κάνοντας φέτος την πρώτη του εμφάνιση στον τομέα της παιδικής ένδυσης.

 

Μπλουζάκια με σχέδια από τις αγαπημένες τους σειρές κινουμένων σχεδίων

 

Τα παιδάκια αγαπούν τα κινούμενα σχέδια. Πρώτο δεδομένο. Λατρεύουν, επίσης, ό,τι τους τα θυμίζει. Το πιο διάσημο ποντικάκι όλων των εποχών, τον Mickey Mouse, πρωταγωνιστεί και τη νέα δεκαετία! Φέτος, λοιπόν, ο πολυαγαπημένος ποντικός, παρά τα 90 χρόνια του, γίνεται το απόλυτο σύμβολο στα παιδικά ρούχα, δίνοντας μία κλασσική νότα στη Fast Fashion!

 

 

Τα βαμβακερά υφάσματα

 

Όσο και αν η εποχή ζητά το polyester της, το παιδάκι σου, για να είναι in, θέλει το βαμβακερό του. Σύμφωνα με αρκετούς ειδικούς, τα ρούχα από 100% βαμβάκι επανέρχονται στο προσκήνιο, θυμίζοντας σου ότι ο αγώνας της Greta για τη διάσωση του περιβάλλοντος δεν πρέπει να σταματήσει την προηγούμενη δεκαετία.

 

Oversized και στα παιδιά!

 

Μπορεί πέρσι η γραμμή να ήταν πιο slim και από μία γυναίκα που γυμνάζεται καθημερινά, φέτος, όμως, όλα ανατρέπονται! Σίγουρα, στο TLife θα έχεις διαβάσει συχνά – πυκνά ότι το oversized ντύσιμο είναι ό,τι πιο cool μπορείς να κάνεις, με πολλές σταρ του Hollywood να υπερασπίζονται σθεναρά αυτή τους την επιλογή. Και, επειδή ότι κάνει η μαμά, θέλει να το προσπαθήσει και το παιδί, φέτος φοράμε oversized και loose ρουχαλάκια.

 

Παπουτσάκια; Loafers

 

Θα απογειώσουν κάθε του εμφάνιση, με την πληθώρα χρωμάτων που θα βρεις στην αγορά να σαγηνεύει ακόμα και τον πιο απαιτητικό παιδικό αμφιβληστροειδή. Μυστικό: Μπορείς να τα συνδυάσεις και με αθλητικό look.

 

Last But Not Least, συνδύασε athleisure style με Formal ύφος

 

Ναι, και όμως γίνεται! Άλλωστε, γιατί να επιλέξεις ένα style, όταν μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο, δημιουργώντας ένα δυνατό αποτέλεσμα; Η τάση το επιβάλλει. Η μόδα το ζητά. Και, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να “χτίσεις” μία εικόνα, για την οποία όλα τα άλλα παιδάκια θα μιλούν. Πάρε μία ιδέα:

Read More

And More