Η Khloé Kardashian έφτιαξε λίστα δώρων για το μωρό της και ξεχωρίσαμε αυτά τα προϊόντα!

Άλλο ένα “Κ” από τη διάσημη οικογένεια των K-ardashian-Jenners, η Khloé, ετοιμάζεται να καλωσορίσει το πρώτο παιδί της μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο! Γι’ αυτό και η 33χρονη reality star και επιχειρηματίας, που υπολογίζεται πως θα υποδεχθεί τον… πελαργό γύρω στις 24 Απριλίου, γιόρτασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το ευτυχές γεγονός που μοιράζεται με το σύντροφό της και διάσημο παίκτη του NBA, Tristan Thompson, με ένα φαντασμαγορικό baby shower! Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του λαμπερού ζευγαριού παρευρέθηκαν στο εκθαμβωτικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Hotel Bel-Air στο Los Angeles, το οποίο είχε μετατραπεί σε ένα ροζ υπερθέαμα με τα εκατοντάδες ροζ λουλούδια, τα δεκάδες ροζ μπαλόνια και τον απαλό ροζ φωτισμό να δημιουργούν απίθανη ατμόσφαιρα. Μάλιστα, στο photobooth που είχε στηθεί για το baby shower, το οποίο συνδιοργανώθηκε με το Amazon.com, το σκηνικό ολοκληρώθηκε με μια neon φωτεινή επιγραφή, όπου χειρόγραφοι χαρακτήρες σχημάτιζαν τις λέξεις “Baby Thompson”!

Και ενώ μπορεί η χλιδή που περιέβαλε το λαμπερό baby shower της Khloé Kardashian και του Tristan Thompson να μοιάζει… εξωπραγματική, πάντως όπως φαίνεται οι ανάγκες των μαμάδων to-be δεν διαφέρουν, ανεξάρτητα από το κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρό τους! Βλέπεις, η Khloé με τη βοήθεια της αδερφής της, Kourtney, δημιούργησε μια λίστα δώρων στο online shop της Amazon, προκειμένου να ενημερώσει τους φίλους και συγγενείς της για όσα προβλέπεται να χρειαστεί τους πρώτους μήνες με το μωρό της και να αποκτήσει με αυτό τον τρόπο τα απαραίτητα!

Η λίστα δώρων της Khloé στο Amazon περιέχει όλα όσα χρειάζεται μια νέα μαμά! Όπως σημειώνει και η ίδια στην ειδική σελίδα που δημιουργήθηκε: “Εδώ και πολύ καιρό ανυπομονούσα να γίνω μητέρα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που πλησιάζει η γέννηση της κόρης μου. Με τη βοήθεια της Kourtney και το Amazon κατάφερα να διαλέξω τα μωρουδιακά προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στον τρόπο ζωής μου. Ελπίζω πως ρίχνοντας κι εσείς μια ματιά στη λίστα δώρων μου, θα αντλήσετε έμπνευση και για τη δική σας”.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις ποια είναι τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε από τη λίστα δώρων της Khloé!

Θήκη για πάνες και κρέμες

Βοηθητικό μαξιλάρι θηλασμού

Kit περιποίησης βρέφους

Καλλυντική κρέμα για την πρόληψη των ραγάδων

Μωρουδιακή κούνια

Ηχείο κλήσεων, μουσικής και ενδοεπικοινωνίας

Βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου

Βρεφικά εσώρουχα

Κουβερτάκια για φάσκιωμα

Διαδραστικό βρεφικό παιχνίδι

Παιχνίδια μπάνιου

Read More

And More