Μωρουδιακό δωμάτιο: 10 προτάσεις για το πιο stylish bebe δωμάτιο που δεν είναι γαλάζιο και ροζ!

Μόλις έγινες μαμά! Ή περιμένεις τον… πελαργό! Ορίστε δύο περιπτώσεις γυναικών που σίγουρα έχουν πολλά πράγματα να σκεφτούν. Και είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη του, αλλά αντιθέτως θα βάλουν τα δυνατά τους για να διευθετήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, να ξεκαθαρίσουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα και να είναι προετοιμασμένες και καθετί που θα προκύψει από εδώ και πέρα! Ή τουλάχιστον αυτές είναι οι διαθέσεις τους!

Ανάμεσα σε όλη την προετοιμασία που χρειάζεται να κάνει κάθε νέα μητέρα ή κάθε μητέρα-to-be, υπάρχουν χίλιες δυο αποφάσεις που πρέπει να πάρει, ανάμεσα από αμέτρητες επιλογές. Και φυσικά, όλη η συναισθηματική και ψυχολογική προετοιμασία δεν συγκαταλέγεται στα πρακτικά, καθημερινά ζητήματα στα οποία καλείται να αντεπεξέλθει, γιατί αυτά είναι ολόκληρο κεφάλαιο από μόνα τους που δεν ανήκουν σε αυτό εδώ το κείμενο! Τα πιο απλά πράγματα, όμως, θα είναι πάντα εκεί, να δίνουν το “παρών” και να σου υπενθυμίζουν συνεχώς πως κάτι έχεις να σκεφτείς και κάτι πρέπει να αποφασίσεις! Από το όνομα του μικρού σου, την ημερομηνία της βάφτισης και τον παιδικό σταθμό που θα πάει (ναι, οι μαμάδες τείνουν να… βλέπουν μακριά), μέχρι το μωρουδιακό υπνοδωμάτιο, τα ρουχαλάκια που θα εφοδιαστείς και το πόσες πιπίλες θα αγοράσεις, τα αναπάντητα ερωτήματα θα φτάνουν στο μυαλό σου τακτικά.

Κανένας λόγος να αγχώνεσαι, όμως, γιατί όλα παίρνουν το δρόμο τους! Και αν ακόμα δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποια κούνια να αγοράσεις, αν θα χρειαστείτε καλαθούνα, τι χρώμα να βάψεις το δωμάτιο του μωρού και αν θα πάρεις αλλαξιέρα, τότε είναι πολύ τυχερή! Γιατί σήμερα είναι η μέρα που θα προτείνω σε όλες τις εγκυμονούσες εκεί έξω, 10 “φρέσκες” και πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσουν το μωρουδιακό δωμάτιο! Και μάλιστα με τους πιο ουδέτερους τρόπους, για να είναι και το δωμάτιο του μικρού σου το ίδιο “ενημερωμένο” και stylish, όσο και το υπόλοιπο σπίτι σου!

Για να δεις, λοιπόν, τις πιο στιλάτες προτάσεις για το bebe δωμάτιο και να πάρεις ιδέες, κάνε κλικ εδώ και άρχισε να διακοσμείς!

Read More

And More