Οι παιδικές ταινίες που μπορείς να δεις με το μικρό σου από τον… καναπέ!

Movie Time! Ναι, τώρα, που το μικρό σου πηγαίνει στο Δημοτικό το πρωί, εξωσχολικές δραστηριότητες δεν έχει, αλλά περισσότερο χρόνο, για να περάσετε μαζί έχει! Αν σήμερα το παιδί σου δεν θέλει να διαβάσει κάποιο βιβλίο, μπορεί πολύ απλά να κάτσει στον καναπέ, να κουκουλωθεί με ένα παπλωματάκι και να πατήσει Play σε μία από τις παρακάτω σειρές! P.S. Πριν αρχίσεις να διαβάσεις, κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι τις πρώτες τέσσερις θα τις βρεις στο Netflix, ενώ οι υπόλοιπες μεταδίδονται συχνά από τα κλασικά τηλεοπτικά κανάλια!

Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης
Όταν ο κολλητός του, ο Γκάρι, εξαφανίζεται, ο Μπομπ Σφουγγαράκης κι ο Πάτρικ ξεκινούν μια θεότρελη αποστολή πέρα από τον Βυθό του Μπικίνι για να σώσουν τον ροζ φίλο τους. Θα τα καταφέρουν; Θα τη βρεις τώρα στο Netflix! 

Πελαργοί 
Ο Τζούνιορ, κορυφαίος πελαργός-πωλητής που πρόκειται να πάρει προαγωγή, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Ασυγχώρητο λάθος, γιατί χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο… πακέτα. Κάτι, όμως, θα φέρει και πάλι την ανατροπή… 


Φεγγάρι, σου ‘ρχομαι
Τι θα έλεγες για μία βόλτα μέχρι το Φεγγάρι; Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε η μικρή μας πρωταγωνίστρια. Με την ανάμνηση της μητέρας της στο μυαλό της, η πολυμήχανη Φέι Φέι φτιάχνει έναν πύραυλο για το φεγγάρι, θέλοντας να αποδείξει την ύπαρξη μιας θρυλικής θεάς.

Οικογένεια Γουίλομπι
Πιστεύοντας ότι είναι προτιμότερο να μεγαλώσουν μόνα τους, τα παιδιά της οικογένειας Γουίλομπι καταστρώνουν ένα σκανταλιάρικο σχέδιο για να στείλουν τους εγωιστές γονείς τους διακοπές. Στη συνέχεια, τα αδέλφια ξεκινούν μια περιπέτεια “υψηλής πτήσης” για να βρουν την αληθινή έννοια της οικογένειας. Γιατί, σαν την μαμά και τον μπαμπά δεν έχει!

Τα Στρουμφάκια
Κλασική και διαχρονική αξία με την ξανθιά Στρουμφίτα να κλέβει πάντα την παράσταση. Ο σατανικός Δρακουμέλ συνεχίζει την προσπάθειά του να κλέψει τη δύναμη που έχουν τα Στρουμφάκια, δημιουργώντας τα δικά του μπλε πλάσματα, τα Πειραχτήρια. Θα τα καταφέρει;

Πέππα, το Γουρουνάκι
Υπάρχει παιδάκι που θα του πεις το όνομα “Πέππα” και δεν θα σχηματιστεί στο μυαλό του η εικόνα αυτού του γλυκού ροζ γουρουνακίου; Μάλλον, όχι! Στην ταινία, η Πέππα συνεχίζει τις περιπέτειες που ξεκίνησε στην ομώνυμη σειρά, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι τόσο σίγουρη ότι θα τα καταφέρει.

Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας
Μία υπέροχη κωμωδία που δείχνει τον Σούρλι, έναν σκίουρο που μπαίνει σε μπελάδες όταν αποφασίζει να στήσει την τέλεια ληστεία μαζί με τον Μπάντι τον αρουραίο και την παρέα τους. Η περιπέτεια ξεκινάει, γιατί το διάσημο σκιουράκι δεν βρίσκει.. τροφή! 

 

 

 

Read More

And More