Παιδιά του Μαρτίου: 5 χαρακτηριστικά που έχουν κοινά

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι υπέροχος και γεμάτος από μικρά ψαράκια και Κριούς. Εκτός από τα λουλούδια που ανθίζουν, τον καιρό που σταδιακά αρχίζει να φτιάχνει – σταδιακά είπαμε, μην βαράς – και την αλλαγή της ώρας που μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι, έχεις τον πιο σπουδαίο λόγο να τον αγαπάς τον Μάρτιο. Το παιδί σου έχει γενέθλια και εσύ εκτός από την αγάπη που του προσφέρεις καθημερινά, θα του βρεις την καλύτερη τούρτα και θα του πάρεις το δώρο που τόσο καιρό σου ζητάει. Πριν από όλα αυτά, όμως, μάθε ποια είναι τα 5 χαρακτηριστικά που έχει κοινά με τα υπόλοιπα Birthday Boys & Girls του μήνα!

Είναι πιο ήρεμα
Αφήνοντας πίσω τις μικροεντάσεις του Φεβρουαρίου, όσοι σβήνουν τα κεράκια τους το μήνα αυτό, χαρακτηρίζονται από ηρεμία και πραότητα. Δε χάνουν τη ψυχραιμία τους, ούτε στις πιο ακραίες καταστάσεις, ενώ η υπομονή είναι η μεγαλύτερη τους αρετή, μέχρι να φθάσει το σημείο που κάποιος θα τους κάνει να τη χάσουν.

Η αισιοδοξία κυλά στο αίμα τους
Σύμφωνα με μία επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια, τα μικρά του μήνα αυτού έχουν έμφυτο το αίσθημα της αισιοδοξίας, χαρακτηριστικό, το οποίο υπάρχει σε μεγαλύτερες δόσεις σε κάθε μωρό, όσο ο μήνας προχωρά.

Τους αρέσουν οι ξένες γλώσσες
Και τις μαθαίνουν αρκετά εύκολα. Για αυτό, μήπως να αρχίσετε να μιλάτε και λίγα αγγλικά στο σπίτι. Πρόσεξε, όμως, μήπως, αντί για μαμά, πει “mum και δεν εννοεί του φαγητού το “μαμ”. 

Είναι πιο επιρρεπή στις ιώσεις
Μόλις ο καιρός αλλάξει, μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να τρεμοπαίζει, τσουπ, γρίπη “καλώς μας βρήκες”. Τι μπορείς να κάνεις; Να πάρεις τα μέτρα σου και να έχεις στο σπίτι, όλα όσα χρειάζονται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Το αγαπημένο τους χρώμα είναι το γαλάζιο
Συμβολίζει την έντονη διαίσθηση, την αφοσίωση, τη μεγαλοψυχία, την ευγένεια και τη σταθερότητα. Παράλληλα, είναι το χρώμα που ηρεμεί τα πνεύματα και φέρνει τη γαλήνη στη ζωή μας.

Είναι αρκετά πολυάσχολα
Ακόμα και στην περίπτωση που ο χρόνος φαίνεται ελάχιστος, εκείνα καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν ό,τι έχουν βάλει στο μυαλό τους.

 

Read More

And More