Πάτα Play: Οι παιδικές πασχαλινές ταινίες που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι!

Εσύ χαλαρή στον καναπέ, μόλις έχεις τελειώσει τις δουλειές του σπιτιού. Μετά από 5 – 10 λεπτά, το παιδί έρχεται να καθίσει δίπλα σου, γιατί θέλει την παρέα σου. Στο δεξί σου χέρι, κρατάς το τηλεκοντρόλ (που σου φωνάζει: “Πάτησε με”). Στο αριστερό σου, έχεις το μπολ με το λαχταριστό Pop – Corn. Μήπως αυτήν την περιγραφή την έχεις ζήσει όχι μία και δύο, αλλά πολύ περισσότερες φορές τον τελευταίο μήνα; Απολύτως λογικό, αφού είναι η πιο αγαπημένη συνήθεια (και ο πιο ευχάριστος τρόπος να περάσει η ώρα στο σπίτι) μικρών και μεγάλων.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα μαραθώνιο παιδικών ταινιών, με βασικό θέμα το Πάσχα; Πάτα “Play” στις ταινίες που θα σε βάλουν στο κλίμα των ημερών!

Ice Age: The Great Egg-Scapade 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @iceagemovie στις

Επειδή ο Manny είναι στον… πάγο, δεν μπορείς να απολαύσεις τις περιπέτειες του και τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει; Σε αυτή την ταινία, όμως, κυνηγάει πολύχρωμα πασχαλινά αβγά!

Οι περιπέτειες του Wallace & Gormit

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wallace & Gromit (@thewallaceandgromit) στις

Τι συμβαίνει, όταν δύο πολύ καλοί φίλοι, αφήνουν το βραβευμένο λαχανόκηπο τους και αποφασίζουν να βοηθήσουν ένα παιχνιδιάρικο λαγουδάκι να ανακαλύψει την πόλη; Το αποτέλεσμα; Βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Peter Rabbit

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Rabbit (@peterrabbitmovie) στις

Μπορεί να μην αναφέρεται ξεκάθαρα στο Πάσχα, όμως, η συγκεκριμένη ταινία είναι γεμάτη από συμβολισμούς: λαγουδάκια, καρότα, αμέτρητα πολύχρωμα αβγά και ένα μήνυμα που μόνο με το Πάσχα μπορεί να ταυτιστεί!

Hop 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jackson loves movies (@jacksonlovesmovies) στις

Ο E.B (Easter Bunny) φέτος αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα: Ο πατέρας του θέλει να κλείσει το μαγαζί με τα Πασχαλινά γλυκά, για να μετακομίσει σε άλλη πόλη και να μεταμορφωθεί σε Rock-Star. Θα τα καταφέρει;

Bugs Bunny

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Film and Cocktails 🎬🍸🎥🍹 (@filmtails_101) στις

Πατώντας Play, ξέρεις ήδη ποιος θα φάει το καρότο. Περιπέτεια, δράση, απρόοπτες στιγμές συγκεντρώνονται σε ένα λαγό, ο οποίος το μόνο που θέλει να κάνει είναι να απολαύσει το αγαπημένο του πορτοκαλί λαχανικό. Αρκετές ταινίες, ακόμα περισσότερα film μικρού μήκους, για να απολαύσετε μέχρι να έρθει η Κυριακή!

Το Κυνήγι του Πασχαλινού Αυγού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Cody Harding (@hardingwilliamcody) στις

Φαντάσου τον εαυτό σου σαν ένα κουνέλι που έχασε αυτό που αγαπά και κάνει τα πάντα, για να το βρει. Ναι, το σοκολατένιο αυγό. Τώρα, πάτα Play!

Toy Story 4

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toy Story 4 (@toystory) στις

Αν τη δεις με μία πιο πασχαλινή ματιά, θα ανακαλύψεις εύκολα τι συμβολισμούς κρύβει το κυνήγι των αβγών, που πραγματοποιεί με χιούμορ και απρόοπτα ο cowboy – πρωταγωνιστής. Πάμε!

Ο Πρίγκιπας της Αιγύπτου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince Of Egypt Musical (@princeofegyptuk) στις

Last But Not Least, η κλασσική ιστορία αγάπης και περιπέτειας κυριαρχεί και φέτος στις κινηματογραφικές επιλογές σου. Εσύ και το μικρό σου θα συγκινηθείτε βαθιά!

Read More

And More