Υπέροχα νέα: Το πρώτο φορητό και… φορέσιμο θήλαστρο είναι γεγονός

Μία από τις πιο συχνές “προκλήσεις” που αντιμετωπίζει κάθε νέα μητέρα είναι η χρήση του ειδικού θηλάστρου, με το οποίο συλλέγει το μητρικό γάλα της, προκειμένου να το αποθηκεύσει και να ταΐσει με αυτό το νεογέννητο μωρό της, όταν κρίνεται απαραίτητο. Και ενώ πρόκειται για μια πολύ βοηθητική μηχανική υποστήριξη που έφερε “επανάσταση” για όλες τις δύσκολες στιγμές που η μητέρα δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά στο παιδί της, τελικά η διαδικασία αποδεικνύεται συχνά πολύπλοκη, χρονοβόρα και αρκετά άβολη, ειδικά αν σκεφτείς όλη αυτή τη συνδεσμολογία με τα πολλαπλά καλώδια, αλλά και την όψη των θηλάστρων, που δεν επιτρέπουν την εύκολη χρήση τους ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος -ειδικά δημόσια! Και τώρα ήρθε η ώρα να ακούσεις τα καλά νέα, αφού μία ακόμη “επανάσταση” έρχεται να ενθουσιάσει κάθε μητέρα που θηλάζει το μωρό της: το κοινό ηλεκτρικό θήλαστρο αλλάζει όψη και τρόπο λειτουργίας, ξεφορτώνεται τα καλώδια και τους σωλήνες, αποσπάται από την τυπική κωνική εικόνα του και μετατρέπεται σε ένα φορητό επίθεμα που μπορείς να τοποθετήσεις στο σουτιέν σου! Φοβερή ανακάλυψη;

Το νέο μοντέλο θηλάστρου ονομάζεται Willow και πρωτοπαρουσιάστηκε πέρυσι στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show (CES), κάνοντας… πάταγο, ενώ από τώρα είναι διαθέσιμο στο εμπόριο! Για να διαπιστωθεί η χρηστικότητα του ολοκαίνουριου θηλάστρου και του τρόπου λειτουργίας του, η ομώνυμη εταιρία Willow “τέσταρε” το προϊόν σε ένα δείγμα 300 γυναικών σε διάστημα ενός μήνα. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως το 80% των μαμάδων που το χρησιμοποίησαν τόνισαν ότι η δυνατότητα να το φορούν έφερε ισορροπία στην καθημερινότητά τους, αφού η διαδικασία της συλλογής μητρικού γάλακτος έγινε λιγότερο αγχωτική. Επιπλέον, το 90% δήλωσε πως είχε την ευκαιρία να ασχολείται ταυτόχρονα με άλλα πράγματα, με την πλειονότητα των γυναικών να υποστηρίζει πως κατάφεραν να χαλαρώσουν και να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους. Τέλος, το 90% του δείγματος που συμμετείχε στην έρευνα είπε πως με το θήλαστρο Willow μπορούσε να συλλέξει γάλα σε διάφορα μέρη, ακόμη και δημοσίως, ενώ το 63% δήλωσε πως χρησιμοποιούσε το θήλαστρο συνεχώς εκτός σπιτιού!

“Αναγνωρίζουμε πως το Willow είναι μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας που συντελείται και η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των γυναικών” λέει η Πρόεδρος της εταιρίας που κατασκεύασε το νέο θήλαστρο, Naomi Kelman, και συνεχίζει: “Είμαστε μια εταιρία που έχει ως προτεραιότητα τη μητέρα και δεσμεύεται να τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εξισορρόπηση της μητρότητας και της θηλυκότητάς της. Γι’ αυτό και είναι συγκινητικό να βλέπουμε πως το Willow φέρνει αλλαγή στη ζωή της σύγχρονης μητέρας”.

Πώς λειτουργεί, όμως, το θήλαστρο Willow; Πάρα πολύ απλά: τα δύο μέρη του, που μοιάζουν με επιθέματα, τοποθετούνται απευθείας στο εσωτερικό του σουτιέν. Η συσκευή έχει ενσωματωμένες τις σακούλες συλλογής γάλακτος, οι οποίες αφαιρούνται μετά το τέλος της διαδικασίας για να ψυχθούν ή καταψυχθούν. Η φορητή, χωρίς καλώδια και σωληνάκια, συσκευή φέρει τρία κουμπιά: ON/OFF, PUMP/PAUSE και διακόπτη καθορισμού ροής και πίεσης. Επιπλέον, το θήλαστρο μπορεί να συνδεθεί μέσω εφαρμογής με το smartphone σου, ώστε να βλέπεις πόσο γάλα έχεις αντλήσει, αλλά και να τσεκάρεις το πρόγραμμα άντλησης που έχεις ακολουθήσει.

Read More

And More