Πασχαλινό bazaar στο Ίδρυμα Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα για τους μικρούς μας φίλους

Το Ίδρυμα Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα καλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στο φετινό Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει στις 13 & 14 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του στο Χαλάνδρι. Χειροποίητες λαμπάδες, σοκολατένια αυγά, κοσμήματα και υφασμάτινα ζωάκια είναι μόνο μερικά από τα πασχαλινά δώρα που κατασκεύασαν με αγάπη οι εθελοντές και τα παιδιά του Ιδρύματος για το φετινό Bazaar.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του ιδρύματος, να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία του και παράλληλα να πραγματοποιήσουν τις εορταστικές αγορές τους, στηρίζοντας τις δράσεις του “Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα”.

Το Σάββατο 13 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί παιδική γιορτή με πλήθος εκδηλώσεων στο πλαίσιο των εγκαινίων του Bazaar. Τους μικρούς μας φίλους θα υποδεχτούν γελαστοί ξυλοπόδαροι για να τους οδηγήσουν σε έναν “μαγικό” κόσμο, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το εντυπωσιακό παιχνίδι “Survivor”, καθώς και άλλες ψυχαγωγικές δράσεις, όπως breakdance, face painting και πολλές μουσικές εκπλήξεις.

*Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Λίγα λόγια για το Ίδρυμα Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα
Το Ίδρυμα Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων ιδρύθηκε το 1853 και από τότε λειτουργεί αδιάλειπτα. Σήμερα, φιλοξενεί περισσότερα από 50 άπορα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ως εσωτερικούς οικοτρόφους και 103 παιδιά στο Πρόγραμμα Εξωτερικών Οικοτρόφων, κυρίως μονογονεϊκών οικογενειών, τα οποία υποστηρίζει κοινωνικά και οικονομικά, ενόσω αυτά παραμένουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Επίσης, στηρίζει οικονομικά και υλικοτεχνικά 43 φοιτητές αποφοίτους του Ιδρύματος, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις Πανεπιστημιακές του σπουδές.

Πασχαλινό Bazaar του Ιδρύματος Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα
Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Απριλίου
Λεωφ. Κηφισίας 374, Χαλάνδρι
xatzikonsta.gr

Read More

And More