Ψάχνεις τον ιδανικό πασχαλινό προορισμό; Το μαγικό Mandola Rosa της Grecotel είναι η ιδανική επιλογή!

Το φετινό Πάσχα πλησιάζει και ο καιρός είναι με το μέρος μας καθώς το καλοκαίρι φαίνεται να ήρθε νωρίτερα φέτος. Ωστόσο, αν φέτος σκέφτεσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, η ιδανική πρόταση είναι η Κυλλήνη.

Εκεί, πάνω ακριβώς από μια μαγική, χρυσαφένια παραλία που καλύπτει δύο χιλιόμετρα και βρίσκεται ανάμεσα στις ομορφότερες παγκοσμίως, ανακαλύψαμε το Mandola Rosa, που φέρει εκτός των άλλων την υπογραφή της Grecotel. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς το Πάσχα είναι μια περίοδος κατάνυξης, όπου τα ήθη και τα έθιμα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την άνεση και την πολυτέλεια που αποπνέει το Mandola Rosa, στο οποίο μπορείς να απολαύσεις την απαράμιλλη πολυτελή φιλοξενία, καθώς και τις δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Ξεκινάμε από τα μαγευτικά πρωινά αλλά και τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα με θέα το Ιόνιο, και συντροφιά τις εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις του Cap Voyage. Σειρά έχει το Elixir Spa, όπου οι ειδικά σχεδιασμένες signature therapies σου χαρίζουν τη χαλάρωση και τη περιποίηση που όλοι αναζητούμε στις διακοπές μας. Και φυσικά, ποιος δεν θέλει να απολαύσει την απόλυτη έννοια της φιλοξενίας, στις πολυτελείς σουίτες και τις ιδιωτικές βίλες που διαθέτει το Mandola Rosa. 

Όμως αυτά είναι μόνο η αρχή. Οι ημέρες θα είναι γεμάτες χαρά και διασκέδαση καθώς μπορείς να επιλέξεις από μια γκάμα δραστηριοτήτων, όπως water sports, ιππασία, paintball, μουσική, χορό και κεράσματα. Αποκορύφωμα, η Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, όπου η εκκλησιά που βρίσκεται εντός του resort σε περιμένει με μια κατανυκτική ατμόσφαιρα, στολισμένη και μυροφόρα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το moto της Grecotel, “Where traditions come alive”.

Επιπλέον, η Πρωτομαγιά στο Mandola Rosa έρχεται με πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις, όπως την επιλογή του extended stay, μια ευκαιρία να μείνεις λίγες ημέρες παραπάνω σε αυτό το παράδεισο του Ιονίου.

Το Mandola Rosa είναι επίσης μέρος του απόλυτου ελληνικού προορισμού διακοπών, του Riviera Olympia Mega Resort που περιλαμβάνει το OIympia Aqua Park, το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα.  

Ανακάλυψε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα του Mandola Rosa στο www.rivieraolympia.com

Απόλαυσε Πάσχα & Πρωτομαγιά με πακέτο 3 διαν/σων από 380€ ανά βραδιά, εορταστικό πρόγραμμα, Aqua Park.

Η τιμή για τα παιδιά είναι δωρεάν & 30% έκπτωση στην 5η διανυκτέρευση.