Τα καλύτερα νησιά για οικογενειακές διακοπές

Είναι αυτή η εποχή που κανονίζεις τις διακοπές σου. Με το παιδί. Γιατί, η φετινή χρονιά μόνο εύκολη δεν είναι. Βρήκες τις ημερομηνίες, κράτησες στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι πρέπει να συνεχίσεις να τηρείς τα μέτρα προστασίας και τώρα το μόνο που μένει είναι ο… προορισμός. Βέβαια, η επιλογή δεν είναι τόσο εύκολη όσο πιστεύεις. Πλέον, πρέπει να σκεφτείς και το μικρό σου και να βρεις ένα μέρος που να περάσει και αυτό καλά. Αν σκέφτεσαι να κινηθείς σε νησιωτικούς προορισμούς, αυτές είναι οι προτάσεις μας!

Κεφαλλονιά
Φημίζεται για την αρχοντική ομορφιά της και το καταπράσινο τοπίο που τόσο αρμονικά ταιριάζει με τη θάλασσα. Βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος και – πίστεψε με – τα νερά της είναι στην ιδανική θερμοκρασία για μικρούς και μεγάλους. Άσε που τα πλακόστρωτα σοκάκια είναι ιδανικό για ατελείωτο απογευματινό περπάτημα και παιχνίδι.

Σκιάθος
Αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές, καθώς είναι ένα καταπράσινο νησί, με πανέμορφες παραλίες που θα σε αποζημιώσουν. Ακόμα, έχει ένα πολυσύχναστο κέντρο, με πολύ καλό φαγητό και πολλά μέρη να εξερευνήσεις. Σίγουρα, θα ξετρελάνει το μικρό σου που δεν θα θέλει στιγμή να αποχωριστεί τα τιρκουάζ νερά, αλλά και τα δρομάκια που έχουν τη δική τους ομορφιά. 

Θάσος
Μία καταπράσινη όαση, που βρέχεται από τα νερά του Βόρειου Αιγαίου και υπόσχεται καθάριες θάλασσες και εξωτικά τοπία. Ό,τι θέλει ένα παιδί για να είναι ευτυχισμένο το καλοκαίρι, δηλαδή. Σημείωσε στην ατζέντα σου ότι πρόκειται για ένα πραγματικά ήρεμο νησί και σχετικά οικονομικό, κάτι που σημαίνει ότι όλοι θα περάσετε καλά, χωρίς έξοδα πολλά.

Σύρος
Είναι το νησί των Κυκλάδων με τους περισσότερους κατοίκους και τις περισσότερες οικογένειες. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η αισθητική του νησιού σε ταξιδεύει στο παρελθόν, όσο οι υποδομές και οι υπηρεσίες του σε κρατούν στο μέλλον. Ένα μαγικό πάντρεμα που περιμένει εσένα και το παιδί σου να το επισκεφτείτε και να το απολαύσετε με ασφάλεια. 

Λευκάδα
Άλλο ένα νησί του Ιουνίου με εκπληκτικές παραλίες. Ένα πανέμορφο νησί που μπορείς να επισκεφτείς με το αυτοκίνητο και να αγαπήσεις με το μικρό σου. Κάτι τα καταγάλανα νερά, κάτι το κατάφυτο τοπίο που σε συντροφεύει όπου και αν πας, συνθέτουν μια εικόνα που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Ναι, είναι η ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές. 

Read More

And More