Τα ονόματα των νικητών που θα δουν τους XANAZOO στον Ελληνικό Κόσμο!

Το TLIFE και ο Ελληνικός Κόσμος σε στέλνει θέατρο με τα παιδιά σου για να δεις από κοντά τις πρώτες παραστάσεις των XanaZoo!

Κέρδισε 10 διπλές προσκλήσεις και δες από κοντά τους αγαπημένους σου XanaZoo το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 16.45 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και ώρα 15.00 στο ΘΕΑΤΡΟΝ (Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Αίθουσα Αντιγόνη, Πειραιώς 254, Ταύρος).


Οι νικητές είναι:
Για την παράσταση του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου στις 16.45
ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΡΙΡΗ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
ΠΑΤΡΑ ΤΣΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ

Για την παράσταση της Κυριακής 15 Νοεμβρίου στις 15.00
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΖΑΪΖΕ
ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΤΣΑ
ΜΑΡΙΖΑ ΔΟΥΡΔΟΥΝΑ
ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι νικητές θα πρέπει να προσέλθουν στο ταμείο του θεάτρου με την αστυνομική τους ταυτότητα μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης για να παραλάβουν το εισιτήριό τους!


Λίγα λόγια για την παράσταση

Η νέα παράσταση του Μάνου Βαφειάδη έχει χρώμα… ελληνικό! Γιατί η «ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ» του Βρετανικού Μουσείου είναι μακριά από τις αδελφές της; Ποιος την έκλεψε και γιατί πρέπει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που οι δημοφιλείς XanaZoo καλούνται να απαντήσουν από το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή!
Με τον γνωστό ευρηματικό τρόπο του, μέσα από την υπερρεαλιστική διήγηση, το τραγούδι, τα χρωματιστά σκίτσα, τους συμπαθείς και διασκεδαστικούς ήρωες και φυσικά τις υπέροχες και αγαπητές μασκώτ που έχουν γίνει «οικογένεια» πια για μικρούς και μεγάλους, ο Μάνος Βαφειάδης κάνει ένα εκπαιδευτικό, αλλά καθόλου αναμενόμενο ή ανιαρό, ταξίδι από την αρχαιότητα και την Τουρκοκρατία μέχρι σήμερα, γοητεύοντας για μια ακόμη φορά με τον ολοκληρωμένο κόσμο εικόνων, μουσικής, ιδεών και ηθικής που συνθέτει το XanaZoo.

Read More

And More