Το Θέατρο Αερόπλοιο συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ για τα δικαιώματα του παιδιού

Το Θέατρο Αερόπλοιο-ένα θέατρο για παιδιά επελέγη και θα παρουσιάσει την παράσταση του «Παιδιά με δικαιώματα» ή «Της φωτιάς και του αέρα» στο φεστιβάλ RIGHT FOR KIDS. Το φεστιβάλ διοργανώνεται διαδικτυακά υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παίρνουν μέρος μόνο τέσσερα θέατρα από όλη την Ευρώπη μεταξύ αυτών και το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ.

Το φεστιβάλ RIGHT4KIDS θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου που είναι η παγκόσμια μέρα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την σελίδα https://www.facebook.com/RightsForKids.project όπου οι σκηνοθέτες και οι συντελεστές των παραστάσεων θα μιλήσουν για τα παιδιά, για τα δικαιώματα τους και για το φεστιβάλ όπου θα παρουσιαστεί ο τρόπος δουλειάς και οι παραστάσεις τους.  Η Online παρακολούθηση είναι φυσικά ΔΩΡΕΑΝ!

Τι θα παρακολουθήσουμε εκτός από την παράσταση “Παιδιά με Δικαιώματα, Μεγάλα Κατορθώματα”; Μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις, θα παρουσιαστεί η αξία των Δικαιωμάτων του Παιδιού και πόσο σημασία έχουν όλα αυτά στην εποχή μας.

Από την Ελλάδα και από το θέατρο Αερόπλοιο θα μιλήσει ο σκηνοθέτης Νίκος Καμτσής.

Μια διαδικτυακή γιορτή λοιπόν, για όλα τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς. Μια δημιουργική πρόταση για να ενταχθεί στη σχολική ώρα, τη μέρα που όλα τα παιδιά θα έπρεπε να γιορτάζουν!

Ώρα έναρξης των παρουσιάσεων 10.00 π.μ.

Πληροφορίες Παράστασης
Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
Σκηνικά-Κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Παίζουν: Λαμπρινή Θάνου, Αθηνά Χατζηαθανασίου

Read More

And More