Τώρα τα οικογενειακά Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στο σινεμά χάρη στην COSMOTE!

Να ξυπνήσεις τα παιδιά, να τα ντύσεις, να τα πλύνεις, να τους φτιάξεις πρωινό, να βεβαιωθείς ότι η τσάντα τους δεν είναι… άδεια, να πακετάρεις το lunch box, να τα πας στο σχολείο και να φύγεις τρέχοντας για την δουλειά. Και όλα αυτά, μέχρι το ρολόι να δείξει 16:00, για να αρχίσεις να κάνεις ακριβώς τα ίδια βήματα με την αντίστροφη σειρά. Να γυρίσετε από το σχολείο, να πάρετε τα απαραίτητα για το μπαλέτο/καράτε/ποδόσφαιρο/ντραμς/αγγλικά/γαλλικά/ισπανικά, να ξαναβγείτε στους δρόμους, να επιστρέψετε για να κάνετε τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, να ετοιμάσεις το βραδινό και να αντιληφθείς ότι σας έχει μείνει ελάχιστος χρόνος για να κάνετε κάτι παρέα, αφού σε λίγο θα πρέπει να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες ύπνου. Μόλις περιέγραψα μια τυπική ημέρα σχεδόν όλων των οικογενειών σε σχεδόν όλο τον κόσμο, έτσι δεν είναι;

Όπως και να το κάνουμε, η καθημερινότητα σε ένα σπίτι με παιδιά μπορεί να είναι γεμάτη υποχρεώσεις, ευθύνες, εντάσεις και ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Στο τέλος της ημέρας, όμως, αυτό που όλοι θέλουμε είναι να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται τον (ελάχιστο) ελεύθερο χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας με τους αγαπημένους μας! Για μια οικογένεια, λοιπόν, αυτός ο χρόνος “κυβερνάται” από τα παιδιά και τις προτιμήσεις τους! Πώς μπορείς, άλλωστε, να αντισταθείς σε αυτά τα χαριτωμένα ματάκια που σου ζητάνε γεμάτα προσμονή να πάτε το Σαββατοκύριακο στο σινεμά για να δείτε όλοι μαζί το καινούριο animation που συζητάνε όλοι στο σχολείο;

Ευτυχώς για εσένα, η COSMOTE έχει προνοήσει για την οικογένειά σου και κάνει το όνειρο των μικρών σου πραγματικότητα, αλλά και την ζωή σου πιο εύκολη (και πιο οικονομική!). Βλέπεις, από εδώ και πέρα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πρώτοι τις πρεμιέρες των μεγαλύτερων οικογενειακών παραγωγών του χειμώνα από τα κινηματογραφικά studio της Disney και της Sony, κάνοντας έτσι τον κοινό ελεύθερο χρόνο σας ακόμη πιο διασκεδαστικό!

Μάλιστα, η… πρεμιέρα του εκπληκτικού διαγωνισμού από την COSMOTE γίνεται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με το αγαπημένο animation της Disney “Ραλφ εναντίον Ίντερνετ” που θα προβληθεί στο Village cinemas του The Mall στις 17:00! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο e-parenting.gr και να πάρεις μέρος στην κλήρωση της COSMOTE για να είσαι μία από τους 200 τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην σχετική φόρμα, επίλεξε τον αριθμό προσκλήσεων που θα χρειαστείς για όλη την οικογένειά σου και γίνε μέρος μιας συναρπαστικής εμπειρίας για μικρούς και μεγάλους!

Διεκδίκησε, λοιπόν, τώρα την δική σου πρόσκληση, μπαίνοντας στο e-parenting.gr της COSMOTE στην ενότητα “διαγωνισμοί” και ετοιμάσου για τα πιο σινεφίλ Σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Read More

And More