Χακούνα Ματάτα… Κάϊον! Η νέα γενιά Lion King είναι εδώ!

“Χακούνα Ματάτα!” Αυτή η φράση σε ταξιδεύει πολλά χρόνια πίσω όταν το 1994 δάκρυσες με την ιστορία του Σίμπα, στην αξεπέραστη ταινία “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”. Αυτή η υπέροχη φράση είναι κάτι παραπάνω από viral αφού είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ωραία όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν! Και για του λόγου το αληθές δεν θέλεις να το ξανατραγουδήσεις; Ιδού το επικό βίντεο:

Και αν το 1994 ήσουν εσύ παιδί ήρθε η ώρα τα δικά σου παιδιά να τραγουδήσουν το δικό τους… Χακούνα Ματάτα αφού «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» ζωντανεύει μια ακόμα φορά με τη σειρά «Η Φρουρά των Λιονταριών» του Disney Junior!
Η ιστορία συνεχίζεται και η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία του Κάϊον, του γιου του Σίμπα και της Νάλα, ο οποίος γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, μιας ομάδας ζώων με στόχο την προστασία του Βασιλείου.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα με την τηλεταινία η «Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή» στις 26 Μαρτίου στο Disney Junior μέσω ΟΤΕ TV.



Από τις 18 Απριλίου όμως, μπορείς να απολαύσεις τη σειρά με εβδομαδιαία επεισόδια, τα οποία θα ακολουθούν τις περιπέτειες του Κάϊον και της ζωηρής παρέας του.

Σύμφωνα με την παράδοση του Βασιλείου, ο Κάϊον θα έπρεπε να επιλέξει τα πιο δυνατά και θαρραλέα λιοντάρια σαν μέλη της φρουράς. Εκείνος όμως, διαλέγει πιστούς φίλους του από άλλα είδη ζώων, που πιστεύει πως έχουν όλα όσα χρειάζεται για να τον συνοδέψουν σε αυτή την περιπέτεια!

Και φυσικά, κάθε σειρά ή ταινία της Disney χρειάζεται το δικό της τραγούδι! Όπως τότε το Χακούνα Ματάτα έγινε το σήμα κατατεθέν της ταινίας, έτσι και τώρα το τραγούδι της Φρουράς των Λιονταριών θα σου μείνει χάρη στη φωνή του Διονύση Σχοινά! Κάνε κλικ στο βίντεο για να το ακούσεις!

Θέλεις να δεις τα αληθινά ζώα της Φρουράς των Λιονταριών; Πήγαινε στο Αττικό Πάρκο!

Οι ειδικοί του ζωικού βασιλείου της Disney βοήθησαν ώστε κάθε ιστορία της Φρουράς να είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Μέσω της σειράς μικροί και μεγάλοι μπορούν να μάθουν για την καθημερινή ζωή της άγριας φύσης και για τα αγαπημένα τους ζώα. Και παρόλο που ένα λιοντάρι ή μια σουρικάτα βρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μπορείς να δεις από κοντά τα πραγματικά ζώα της παρέας του Κάϊον και να φέρεις τα παιδιά σε επαφή με την αληθινή φύση των ζώων αυτών. Ο Τιμόν η σουρικάτα και ο Πούμπα το αγριογούρουνο, ο Κάϊον & ο Σίμπα τα λιοντάρια της Αγκόλας, η Φούλι η τσίτα, ο Μπέστι ο ιπποπόταμος και ο Όνο ο γελαδάρης σε περιμένουν για να διασκεδάσεις μαζί με τα παιδιά σου!

Read More

And More