Υπάρχει λόγος που πηγαίνω μόνο στον ΑΒ Βασιλόπουλο για τα ψώνια της εβδομάδας -και τώρα τον ξέρεις και εσύ!

Δεν το συμπαθούσα πάντα το super market. Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα. Στην αρχή το αντιμετώπιζα με σνομπισμό, όπως όλα τα παιδιά της δικής μου γενιάς που έμεναν με τους γονείς τους. Στη δική μας οικογένεια, για αρκετά χρόνια, το σούπερ μάρκετ το είχε αναλάβει η μητέρα –ο βράχος της οικογένειας. Πέρασε ο καιρός, μεγάλωσα, και το σούπερ μάρκετ έγινε μια υποχρέωση που «δεν θα κάνω μόνο εγώ, αλλά και εσύ που έχεις γίνει πια ολόκληρη γυναίκα», όπως θυμάμαι να λέει νευριασμένη η μαμά μου, καθώς έτρεχε μόνη για όλους και για όλα.

Όταν μετακόμισα πια στο δικό μου σπίτι, εκεί γύρω στα 20κάτι, το σούπερ μάρκετ μετατράπηκε σε μια δραστηριότητα που βαριόμουν τραγικά να κάνω. Προσπαθούσα να το αποφύγω. Πήγαινα 1 με 2 φορές τον μήνα και αυτές για να πάρω τα απολύτως απαραίτητα. Άλλωστε, ήμουν διαρκώς έξω. Και μετά, πέρασα στην επόμενη πίστα. Συγκατοίκηση. Συγκατοίκηση με έναν άνθρωπο που λατρεύει το σούπερ μάρκετ. Που το επισκέπτεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Ένα συγκεκριμένο. Τον ΑΒ Βασιλόπουλο στη Νέα Ερυθραία. Όσα χρόνια θυμάται τον εαυτό του. Τον ξέρουν με το μικρό του όνομα. Αν πηγαίνεις μέρα παρά μέρα να μου πεις, έτσι γίνεται. Στην αρχή μου φαινόταν περίεργο. Τι τον ενθουσιάζει τόσο σε όλο αυτό; Έναν χρόνο μετά, μπορώ να πω πως έχω γίνει ίδια με εκείνον.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΑΒ Βασιλόπουλος (@abvassilopoulos)

Το σούπερ μάρκετ για εμένα είναι μια συνήθεια που απολαμβάνω –εντάξει όχι πάντα, μην υπερβάλουμε. Αλλά πολλές φορές έχω σκεφτεί να πάω σούπερ μάρκετ για να χαλαρώσω, για να χαζέψω, για να ξεχαστώ, για να ηρεμήσω. Όχι όμως σε όποιο και όποιο σούπερ μάρκετ. Στο ΑΒ Βασιλόπουλο. Μόνο εκεί! Υψηλή ποιότητα, μοναδική εξυπηρέτηση, ξεχωριστή ποικιλία. Οι άνθρωποι του ΑΒ είναι πάντα εκεί, χαμογελαστοί, γεμάτοι μεράκι και όρεξη για να σε εξυπηρετήσουν όσο καλύτερα μπορούν, προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Κάθε μέρα. Ακόμα και τις ημέρες που γίνεται ο απόλυτος πανικός –παραμονή Χριστουγέννων, Σάββατο απόγευμα, λίγο πριν το τέλος της ημέρας κλπ.

Βέβαια, πλέον υπάρχει ένας ακόμα λόγος που δεν αλλάζω τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τις τιμές. Για να μιλήσουμε και λίγο προσγειωμένοι στη πραγματικότητα. Οι τιμές στα ράφια του σούπερ μάρκετ είναι ένας εφιάλτης, τον οποίο λίγο-πολύ βλέπουμε όλοι ξανά και ξανά στον ύπνο μας. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, λοιπόν, ρίχνει τις τιμές σε πάνω από 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης, ενώ την ίδια στιγμή παρέχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1.000 από αυτά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΑΒ Βασιλόπουλος (@abvassilopoulos)

Δεν μιλάμε φυσικά για μια κατηγορία. Καθημερινά, οι «τιμές πέφτουν σταθερά» τόσο στα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά όσο και στα ζυμαρικά, τα γαλακτοκομικά, τα δημητριακά, ακόμα και τα απορρυπαντικά. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που περνάνε τώρα από μυαλό μου. Κι ενώ οι τιμές πέφτουν, η ποιότητα ανεβαίνει. Γιατί στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή! Έτσι, το καλάθι του νοικοκυριού σταματά να αποτελεί «πονοκέφαλο» για εσένα, για εμένα, για εκείνη τη μάνα-βράχο που πάει συστηματικά στο σούπερ μάρκετ, για τις πολυμελείς οικογένειες, για το αγόρι μου που λατρεύει το σούπερ μάρκετ. Βασικά, θα το θέσω πιο σωστά: για το αγόρι μου που λατρεύει τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Κι αν αναρωτιέσαι ακόμα πιο είναι το μυστικό για να γίνει το σούπερ μάρκετ από καταναγκαστικό έργο απολαυστική βόλτα, τώρα ξέρεις! Είναι ο ΑΒ Βασιλόπουλος της γειτονιάς σου.