8 διάσημες σταρ που ακολούθησαν σκληρή διατροφή και γυμναστική, για να πάρουν το ρόλο!

Ζούμε στην εποχή που οι ταινίες δράσης αναδεικνύονται στις πιο πετυχημένες κάθε σεζόν. Αμέτρητα εισιτήρια, συνεχόμενα blockbusters και εκατομμύρια αγόρια και κορίτσια που με το ποπ κορν στο ένα χέρι και το αναψυκτικό στο άλλο κατακλύζουν τις κινηματογραφικές αίθουσες, για να δουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό σε στιγμές… περιπέτειες. Έλα και εσύ το έχεις κάνει! Και με λίγη υπομονή, θα περάσει και αυτό που ζούμε και θα το ξανακάνουμε… Για την ώρα μένουμε σπίτι. Και διαβάζουμε για να περάσει ευχάριστα η ώρα.

Μπορεί να πιστεύεις ότι οι δυναμικές σκηνές προορίζονται για τους άντρες ηθοποιούς, όμως, αν το καλοσκεφτείς σε αρκετές, πετυχημένες ταινίες ο πιο περιπετειώδης ρόλος ανήκει σε γυναίκες. Γυναίκες, οι οποίες, για να αποτυπώσουν το όραμα του σκηνοθέτη και να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις του ρόλου, ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Το σώμα τους αλλάζει, μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Το ίδιο και η ψυχολογία τους! Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα…

Scarlett Johansson (Avengers)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlett.johansson.fc) στις

Από τους Οσκαρικούς ρόλους μέχρι τη “Μαύρη Χήρα” στους Avengers, η απόσταση είναι μεγάλη και η προσπάθεια να αλλάξεις το σώμα σου ακόμα μεγαλύτερη.

Χρειάστηκε να γυμνάζομαι κάθε μέρα, για πολλές ώρες. Αισθανόμουν σαν μία μηχανή, η οποία έπρεπε να αποδώσει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Κάποιες ημέρες ήταν αρκετές δύσκολες, γιατί ουσιαστικά δεν έπρεπε να αδυνατίσω, αλλά να γεμίσω με μύες και να αποκτήσω όγκο, κάτι το οποίο δεν είχα ποτέ στη ζωή μου” αποκαλύπτει.

Gal Gadot (Wonder-Woman)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wonder Woman (@wonderwomanfilm) στις

Η προετοιμασία της για το ρόλο που την έκανε γνωστή ξεκίνησε πολύ πριν την ανάγνωση των κειμένων. Εννέα μήνες, πριν το πρώτο γύρισμα, η εντυπωσιακή Gal άλλαξε όλη της τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής. Ειδικοί Personal – Trainers, διατροφολόγοι με τεράστια επιτυχία και κάπως έτσι η Wonder – Woman γεννήθηκε.

Jennifer Lawrence (Hunger Games)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hunger Games (@thehungergames) στις

Πριν κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και κάνει την πιο επική πτώση στην ιστορία του θεσμού, η νεαρή (αλλά άκρως πετυχημένη) ηθοποιούς έδωσε το δικό της αγώνα πείνας. Η αναρρίχηση εσωτερικού χώρου και τα αμέτρητα spinning classes έγιναν ο “σύντροφος” της, όπως αποκαλύπτει και η ίδια, με το αποτέλεσμα, όμως, να την ανταμείβει.

Uma Thurman (Kill Bill)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uma Thurman (@umathurman) στις

Για να παίξει τη “Νύφη” στην πιο θρυλική ταινία δράσης όλων των εποχών, η φωτογενής Uma έμαθε τις βασικές στάσεις στο Κουνγκ – Φου, αλλά και εννέα τρόπους να πετάει το μαχαίρι με δύναμη, χωρίς να πετύχει κανέναν. Όπου μαχαίρι, φαντάσου κάτι σε μορφή ξίφους και σκέψου πόσα δυνατά χέρια χρειαζόταν.

Angelina Jolie (Tomb Raider)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara Croft Angelina Jolie (@tomriderfuns) στις

Ήθελε να παίξει στην ταινία αυτή όσο τίποτε άλλο. Ο σκηνοθέτης της εξήγησε ότι, για να πάρει το ρόλο, θα πρέπει να ξεχάσει τη skinny φιγούρα της και να γίνει περισσότερο μυώδης. Muay Thai, αρκετές πολεμικές τέχνες, αναρίθμητες επαναλήψεις ασκήσεων με αντιστάσεις και ιδού το αποτέλεσμα!

Natalie Portman (Black Swan)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Virginie Pronovost (@ginnie_sp) στις

Τελικά, το να είσαι μπαλαρίνα μόνο εύκολο δεν είναι. Σκέψου ότι ο πιο διάσημος μαύρος κύκνος της μεγάλης οθόνης χρειάστηκε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά (με τη Natalie να ήταν ήδη πολύ αδύνατη) και να αποκτήσει τα καλλίγραμμα πόδια που τόσο πολύ θέλεις και προσπαθείς.

Charlize Theron (Mad Max: Fury Road)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Πριν γίνω ηθοποιός, ήμουν χορεύτρια, γεγονός που με βοήθησε να βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και να είμαι αρκετά πειθαρχημένη. Οι ασκήσεις ήταν δύσκολες, η υπομονή μου αρκετές φορές εξαντλήθηκε, εγώ, όμως δεν τα παράτησα” δηλώνει σε συνέντευξη της.

Margot Robbie (I, Tonya)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚜️ ⚜️ (@ilove.margot.robbie) στις

Το πιο εντυπωσιακό κορίτσι του Hollywood έγινε και παγοδρόμος. Και αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Για τρεις ολόκληρους μήνες, έκανε δυναμική προπόνηση πάνω στον πάγο για να γίνει η Tonya που όλοι θαυμάσαμε. Ουφ!

Read More

And More