8 fit κορίτσια του Instagram σου δίνουν την απαραίτητη έμπνευση για να ξεκινήσεις γυμναστική

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας – όπως πάντα άλλωστε! Μερικές φορές το να σηκωθείς από τον αναπαυτευτικό σου καναπέ και να ξεκινήσεις τα ροκανίσματα, τα push-ups και τις ασκήσεις με το βάρος του σώματος δεν είναι καθοοοοοόλου εύκολο. Λίγο κουρασμένη, λίγο ψυχικά εξουθενωμένη, ε δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις από μόνη σου ότι αυτό που σου λείπει είναι το κίνητρο. Stop! Είμαστε εδώ για εσένα. Θυμάσαι που παλιά βάζαμε το #bodygoals μας μπροστά από το ψυγείο; Ε, λοιπόν, ο στόχος μένει, μόνο που η πόρτα του ψυγείου δίνει την θέση της στο Instagram και τα καλλίγραμμα κορίτσια του, για τα οποία η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

Sophie Lee

(@soheefit)

Πριν από λίγα χρόνια, η νεαρή Sophie αποφάσισε να αφήσει τις σπουδές της και να ακολουθήσει το δρόμο του Personal Training στην California. Και τα κατάφερε! Σήμερα, κατέχει έναν από τους πιο fit λογαριασμούς στο Instagram με νέες προτάσεις δίαιτας, αστεία memes και πάρα πολλές ιδέες για γυμναστική στο σπίτι. Ό,τι χρειαζόμαστε, δηλαδή.

Jen Esquer

(@docjenfit)

Μπορεί ένα account να σε πείσει να εξασκήσεις την ευλυγισία σου; Αν το username του είναι @docjenfit, τότε σίγουρα ναι. Αυτό το κορίτσι αγαπά τις απλές ασκήσεις, την Yoga και οτιδήποτε εκτός από το σώμα της, γυμνάζει και το πνεύμα της. Για αυτό και στον λογαριασμό της δεν θα δεις και τόσες πολλές ασκήσεις με βάρη.

Amanda Bisk

(@amandabisk)

Μία πρώην αθλήτρια στο επί κοντώ, εγκαταλείπει τον πρωταθλητισμό, λόγω έντονης πίεσης και δημιουργεί έναν από τους πιο δυνατούς (από όλες τις απόψεις) λογαριασμούς στο Instagram. Σήμερα, είναι Yoga Instructor, η οποία, μάλιστα, υπό κανονικές συνθήκες παραδίδει μαθήματα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της.

Caitlin Turner

(@itscaitlinturner)

Άλλο ένα πραγματικά ευλύγιστο κορίτσι! Στο εξαιρετικά θελκτικό account της, εκτός από αμέτρητα βιντεάκια με ασκήσεις, θα βρεις και γυμναστική χωρίς… γεωγραφικά σύνορα, αφού η Caitlin αγαπάει να ταξιδεύει. Φυσικά, τώρα, μοιράζεται τις γλυκές αναμνήσεις της και ανυπομονεί για την επόμενη φορά που θα μπει στο αεροπλάνο.

Krissy Cela

(@krissycela)

Η νεαρή Krissy έχει ταλέντο στην… διαλειμματική προπόνηση και στην γυμναστική με αντιστάσεις, κάτι το οποίο μοιράζεται με τους followers σχεδόν σε καθημερινή βάση. Εξάλλου, η ίδια άλλαξε το σώμα της μέσα σε 3 χρόνια.

Natacha Oceane

(@natacha.oceane)

Η Natacha προσεγγίσει το κομμάτι της γυμναστικής από μία πιο επιστημονική οπτική (σπούδασε και Βιοφυσική εξάλλου). Κάθε της συμβουλή είναι εμπεριστατωμένη και βασίζεται σε ερευνητικά στοιχεία, ενώ οι ασκήσεις που προτείνει άκρως αποδοτικές.

Elise Carver

(@littlebantamssustainablelife)

Ένας λογαριασμός που αξίζει να τσεκάρεις, ειδικά αν σου αρέσει η Yoga. Έχει πραγματικά τέλειες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις, αλλά και τέλεια τοπία που μπορείς να “χαζέψεις”. Και τα δύο τα έχουμε ανάγκη…

Mary Helen Bowers

(@balletbeautiful)

Αν αγαπάς το μπαλέτο, τότε αυτό το account δεν πρέπει να λείπει από τα άτομα που ακολουθείς. Ένα καλλίγραμμο νέο κορίτσι λέει “όχι” στις ασκήσεις με υπερβολικό πρόσθετο βάρος και “ναι” στους πιο φυσικούς (και κλασικούς τρόπους) άσκησης. 

 

Read More

And More