Jennifer Aniston: Τα μυστικά διατροφής που ακολουθεί και έχει αυτό το σώμα στα 50!

Αν είσαι instagirl, τότε σίγουρα θα έμαθες ότι η Jennifer Aniston άνοιξε (επιτέλους) το δικό της profile στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι οι fans της (και εμείς) χαρήκαμε, γιατί είμαστε σίγουροι ότι οι εντυπωσιακές της αναλογίες θα μας χαρίσουν εκπληκτικές φωτογραφίες. Άλλωστε, έχει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα του Hollywood. H ίδια δεν επαναπαύεται σε αυτό, αφού προσπαθεί σκληρά για να διατηρήσει τη σιλουέτα, με την οποία τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 25 χρόνια στα “Φιλαράκια”.

Το Φεβρουάριο που μας πέρασε, η αγαπητή ηθοποιός άνοιξε την πόρτα σε μία νέα δεκαετία της ζωής της, εκείνη των 50. Ναι, όσο και να μην το πιστεύεις, η εντυπωσιακή Jennifer μεγάλωσε, αλλά δεν έχασε καθόλου από τη λάμψη της.

Άρα συνοψίζουμε: 50 χρονών, λαμπερό πρόσωπο και καλλίγραμμο σώμα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί είναι το Fitness Girl της εβδομάδας. Το κορίτσι που θέλουμε να μάθουμε τα διατροφικά του μυστικά. Ευτυχώς, η ίδια τα αποκαλύπτει, κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της.

Αν θες να γίνεις η επόμενη Rachel, σημείωσε και ακολούθα κατά γράμμα όσα αποκάλυψε η ίδια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferanistonofflcial) στις

Η διατροφή της

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: δε θα τη δεις να ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες (ακόμα και σε περιπτώσεις που το επιβάλλει ο ρόλος της).

«Ακολουθώ τη διαλείπουσα νηστεία. Επομένως δεν τρώω τίποτα το πρωί και παρατήρησα μεγάλη διαφορά όταν αποφεύγω τις στερεές τροφές για 16 ώρες» δήλωσε σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της στον Jimmy Kimmel.

Έτσι, το πρωινό της περιλαμβάνει πλέον μόνο καφέ (τον οποίο δεν αποχωρίζεται εύκολα) και αφεψήματα, όπως για παράδειγμα ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι. Η ίδια, πάντως, δηλώνει τεράστια fan των υγιεινών smoothies, στα οποία προσθέτει όσα περισσότερα συστατικά μπορεί. Το αγαπημένο της; Εκείνο με σέλινο, πράσινο μαρούλι, φράουλες και γάλα αμυγδάλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @celebfeet615 στις


Το μεσημεριανό και το βραδινό της έχουν δύο κοινά: ίδια ποσότητα και συνήθως ίδιο ακριβώς συνδυασμό τροφών. Στο πιάτο της θα βρεις άπαχη πρωτεΐνη (στήθος κοτόπουλου ή ψάρι), η οποία θα συνοδεύεται από καστανό ρύζι ή πράσινη σαλάτα με ρόκα ή λαχανικά στον ατμό.

Το απογευματινό της snack ακούει στο όνομα: μήλο με φιστικοβούτυρο. Το θέλει κάθε μέρα και συγκεκριμένα μετά το μεσημεριανό της.

Βασικός κανόνας: Είτε μείνει πιστή στο πρόγραμμα της, είτε ικανοποιήσει την όρεξη της, με ένα cheat meal, το τελευταίο γεύμα σερβίρεται μέχρι τις 20:00. Η  στερεά τροφή που ακολουθεί είναι το μεσημεριανό της επομένης, αφού αρκετά συχνά παραλείπει το δεκατιανό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@worldaniston) στις

Η γυμναστική της

Η ποικιλία (των ασκήσεων) είναι το κλειδί της επιτυχίας” δηλώνει σε συνέντευξη της σε αμερικάνικο Fitness περιοδικό. Εξάλλου, η ίδια απεχθάνεται τη ρουτίνα γενικά στη ζωή της.

Γυμνάζεται καθημερινά από μία ώρα (wow). Η τελευταία μέρα της εβδομάδας είναι το πιο διάσημο spinning class της Νέας Υόρκης που δεν παραλείπει ποτέ. Και όταν λέω τελευταία ημέρα αναφέρομαι στο Σάββατο, αφού πάντα την Κυριακή την αφιερώνει στον εαυτό της. Το συγκεκριμένο class εναλλάσσει ασκήσεις σε ελλειπτικό με ασκήσεις σε στατικό ποδήλατο, αλλά και υψηλή ένταση με χαμηλή.

Τις Δευτέρες παρακολουθεί μαθήματα yoga, αφού αγαπά να είναι ευέλικτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @feet.gram στις


Τις υπόλοιπες ημέρες, ακολουθεί προπονήσεις που επικεντρώνονται κυρίως σε ασκήσεις με αντιστάσεις. Δίνει έμφαση στα πόδια της (για αυτό και τόσο καλλίγραμμα), κάνοντας πολλές επαναλήψεις προβολών και ασκήσεων τύπου squat.

Όσον αφορά τον κορμό της, εκτελεί ασκήσεις με λάστιχα, προσπαθώντας να γυμνάζει, όσο περισσότερο μπορεί, τους κοιλιακούς της, αλλά και τους ραχιαίους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις


 

Read More

And More