H LG στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση του Greece Race for the Cure

Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2022 – Η LG Electronics (LG), μένοντας πιστή στις αξίες της για ομαδικότητα, συνεργασία και προάγοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο κοινό καλό, για μια καλύτερη ζωή για όλους, συμμετέχει με τη δική της ομάδα στο φετινό GreeceRace for the Cure®. Στόχος είναι να υπογραμμίσει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το κοινωνικό σύνολο και να προωθήσει την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Αυτήν την ημέρα γιορτής, η LG αναλαμβάνει δράση, με τους εργαζομένους της να τρέχουν ή να περπατούν ως μια ομάδα, έχοντας μαζί την οικογένειά τους, κάποιο φιλικό τους πρόσωπο ή ακόμα και  το κατοικίδιό τους, ώστε να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας και υποστήριξης σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

Το GreeceRace for the Cure® είναι ένας αγώνας – θεσμός στον παγκόσμιο χάρτη και πραγματοποιείται σε 150 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, το Greece Race for the Cure® είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, χάρη στη συμμετοχή άνω των 31.000 ατόμων για τη φετινή χρονιά, που ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

 

«Είμαστε πολύ περήφανοι που τα στελέχη της εταιρίας μας αγκάλιασαν αυτήν την πρωτοβουλία. H ομάδα της LG έδειξε την ευαισθησία της αλλά και την απίστευτη κινητοποίησή της για τον σκοπό αυτό. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους που με μεγάλη χαρά συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, ώστε να στηρίξουμε όσες γυναίκες το χρειάζονται και όλοι μαζί να γιορτάσουμε τη ζωή! Γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί απέναντι στον καρκίνο του μαστού», δήλωσε η κα Μαρία Κουτρούμπα, Senior HR Manager της LG.

Η κα Βίκυ Στασινοπούλου, Marketing Manager, Corporate & Digital της LG δήλωσε σχετικά: «Είναι μια ημέρα γιορτής για όλες τις γυναίκες! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμβάλουμε σε μια ενέργεια με τόσο δυνατή επίδραση και ενημέρωση όπως αυτή του GreeceRace for the Cure®. Πιστοί στη φιλοσοφία μας να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων, η LG θα συνεχίσει να αποδεικνύει ότι νοιάζεται για ό,τι απασχολεί τη σημερινή κοινωνία».

Σχετικά με την LG Electronics

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα. Με εργατικό δυναμικό διεθνώς άνω των 75.000 ανθρώπων, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 63 δισ. USD το 2021. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις.

Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές,  λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, οθόνες, servicerobots, εξαρτήματα αυτοκινήτων και των κορυφαίων brands LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales.

H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές.

Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG BusinessSolutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digitalsignage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

 

Read More

And More