Αν αγαπάς το τρέξιμο, τότε πρέπει να φορέσεις το νέο running παπούτσι της Reebok!

Ω ναι! Μία από τις πιο έντονες τάσεις τον τελευταίο καιρό είναι το τρέξιμο. Γιατί είναι δωρεάν, ξεφεύγεις, εκτονώνεσαι, ξεχνιέσαι και ξέρεις πια ότι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να διώξεις το λίπος και να χάσεις κιλά. Είμαι σίγουρη λοιπόν φίλη μου ότι ή ήδη τρέχεις ή είναι στα άμεσα σχέδιά σου. Βάζεις μουσική, φοράς τα ακουστικά και βρίσκεις το tempo που σε εκφράζει. Όλα αυτά με στιλ βεβαίως βεβαίως. Τίποτα από τα παραπάνω όμως -θα στο πούνε και οι ειδικοί- δεν θα γίνει σωστά, αν δεν φοράς το κατάλληλο παπούτσι. Κι εδώ έρχεται το νέο αθλητικό παπούτσι της Reebok. Ο λόγος για το ZPUMP Fusion 2.5.

Για ακόμα μια φορά, η εταιρία αθλητικών ειδών Reebok αποδεικνύει τη δέσμευσή της να υποστηρίζει τα fitness girls, όλες εμάς δηλαδή που έχουμε εντάξει τη γυμναστική στην καθημερινότητά μας, δημιουργώντας το ιδανικό παπούτσι τρεξίματος.

Η τεχνολογία συμμαχός σου για να μην τα παρατήσεις
Ναι, κάθε μέρα ο στόχος είναι να τρέξεις περισσότερο. Και το ZPUMP Fusion 2.5 είναι αυτό που χρειάζεσαι. Eφαρμόζει μοναδικά σε κάθε πόδι, παίρνοντας το σχήμα του, για μια εμπειρία τρεξίματος διαφορετική για κάθε δρομέα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η τεχνολογία pump επιτρέπει στον αέρα να φουσκώνει ανάλογα με τον κάθε τύπο ποδιού, για την τέλεια εφαρμογή, ενώ το ελαφρύ PowerFrame εξασφαλίζει ότι το καλούπι που δημιουργείται από το θάλαμο αέρα, θα παραμένει εφαρμοσμένο κοντά στο πόδι. Το τρέξιμο απογειώνεται με την αναβαθμισμένη σόλα από Carbonated Foam, για ελαφρύ και μαλακό πάτημα που διευκολύνει την οποιαδήποτε διαδρομή. Ποιος σε πιάνει…


Το προτείνουν οι ειδικοί!
Για να μην είμαστε όμως μόνο λόγια… τα
νέα ZPUMP Fusion 2.5 δοκιμάστηκαν από τον fitness expert, Δημήτρη Μώρο, και τη Δήμητρα Ζαχοπούλου, ballet dancer και fitness expert. Φόρεσαν τα ZPUMP Fusion 2.5 στις προπονήσεις τους και αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους, καθώς και μερικά μυστικά για μια πιο απλή και αποτελεσματική άσκηση.

“Το τρέξιμο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησής μου”, αναφέρει ο Δημήτρης. “Εκτός του ότι με βοηθάει να διατηρώ και να βελτιώνω τη φυσική μου κατάσταση, λειτουργεί ως μια μορφή antistress, αλλά κι ένας τρόπος να ανακαλύπτω νέες γωνιές της Αθήνας. Προτιμώ να τρέχω κυρίως το βράδυ, μόνος. Είναι ένας τρόπος για να οργανώσω καλύτερα τη σκέψη μου, να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου”.

Για τον Δημήτρη, το τρέξιμο είναι μια φυσική δραστηριότητα που χαρίζει πολλαπλά οφέλη. “Μηδενικό κόστος, για απίστευτη σωματική και ψυχική ευεξία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα κατάλληλα παπούτσια και 30-60 λεπτά από το χρόνο σου”, σημειώνει. “Τα σωστά running παπούτσια είναι απαραίτητα για το τρέξιμό μου. Επιλέγω το ζευγάρι εκείνο που θα υποστηρίξει σωστά το κάθε πάτημά μου, με τεχνολογία που θα επιτρέψει στα πόδια μου να αναπνέουν με ευκολία, για κάθε περιβάλλον τρεξίματος, είτε είναι ο στίβος, είτε το γυμναστήριο, είτε ο δρόμος”.

Την άποψη της μοιράζεται και η Δήμητρα, η οποία συμπληρώνει ότι “Δεν με βοηθάει μόνο να διατηρώ, αλλά και να ανεβάζω το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης, να θέτω νέους στόχους, να τρέχω περισσότερα χιλιόμετρα. Δεν χρειάζομαι extra εξοπλισμό, μόνο το αγαπημένο μου ζευγάρι παπούτσια τρεξίματος”.

Η φιλοσοφία της Δήμητρας δεν δέχεται δικαιολογίες για να μην τρέξει. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει παντού, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα. “Από το διάδρομο του γυμναστηρίου σου, τη γειτονιά σου, την πιο κοντινή παραλία”, συμπληρώνει η ίδια.

“Το τρέξιμο ανεβάζει τη διάθεσή μου”, αναφέρει. “Ένα μεγάλο κίνητρο για να τρέξω, είναι να νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου, γι’ αυτό και δεν υποτιμάω ποτέ την αξία ενός πολύχρωμου κολάν και των running παπουτσιών μου, στο αγαπημένο μου χρώμα. Προτιμώ να τρέχω το πρωί κι έτσι η κάθε ημέρα μου ξεκινάει καλύτερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κάνω κάτι για εμένα και νιώθω υπερήφανη γι’ αυτό. Το βραδινό τρέξιμο με βοηθάει περισσότερο να αποφορτιστώ και να κάνω τον απολογισμό της ημέρας που πέρασε. Είναι μια άλλη εμπειρία, εξίσου μοναδική”.


ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

1. “Ακόμα κι αν το σώμα σου έχει “ξεχάσει” να τρέχει, μπορεί να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αρκεί να το πάρεις απόφαση και να ξεκινήσεις!”

2. “Προτίμησε να κάνεις τις διατάσεις σου μετά το τρέξιμο. Στην αρχή, λίγες δυναμικές διατάσεις κι ένας χαλαρός ρυθμός είναι ό,τι χρειάζεσαι!”

3. “Η ενυδάτωση είναι η αρχή και το τέλος για μια σωστή προπόνηση τρεξίματος.”

4.Καλύτερα να φορέσεις ελαφριά ρούχα που θα αφήσουν το σώμα σου να αναπνεύσει και δεν θα κρατήσουν τον ιδρώτα.”

Δημήτρης Μώρος


1. “Λατρεύω να τρέχω ακριβώς μπροστά από το σπίτι μου. Απλώς βάζω τα παπούτσια μου και τρέχω! Μέχρι να σκεφτώ αν είμαι κουρασμένη ή αν έχω αρκετό χρόνο, είμαι ήδη έξω!”

2. “Τρέχω για να γίνω καλύτερη, για να ξεπερνάω κάθε φορά τον εαυτό μου.”

3. “Το ZPUMP Fusion 2.5 είναι το μοναδικό παπούτσι που αγκαλιάζει το πέλμα μου, όπως ακριβώς θέλω.”

4. Για μεγαλύτερη αντοχή στο τρέξιμο, φρόντισε να έχεις δροσερά χέρια. Έτσι, η ταχύτητα αυξάνεται, η πίεση του αίματος πέφτει, η κούραση μειώνεται και η αντοχή μεγαλώνει!”

5. Το τρέξιμο είναι η πιο απλή, αλλά και η πιο αποτελεσματική μορφή άσκησης.”

Δήμητρα Ζαχοπούλου

Το ZPUMP Fusion 2.5 της Reebok είναι το ιδανικό παπούτσι τρεξίματος για όλους τους runners, μιας κι έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνους. Η Reebok αναζητά συνεχώς την καινοτομία στα running παπούτσια, προκειμένου να προσφέρει πάντα μια αναβαθμισμένη εμπειρία για όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο.

Αφού λοιπόν το ZPUMP Fusion 2.5 της Reebok πέρασε από τα τεστ των αναγνωρισμένων fitness experts, τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις κι εσύ!

Ανακάλυψε περισσότερα για το ZPUMP Fusion 2.5 στο
www.reebokgreece.com.

Advertisement

Read More

And More