Άνεση και ευελιξία στην άσκηση με τη νέα συλλογή Reebok Cardio

Η νέα συλλογή Reebok Cardio είναι ειδικά σχεδιασμένη για εσένα που λατρεύεις τις αερόβιες ασκήσεις και δεν θέλεις τίποτα να σε περιορίζει όταν δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην προπόνηση. Τα καινοτόμα παπούτσια και ρούχα της σειράς δίνουν νέο νόημα στην αερόβια προπόνηση, συνδυάζοντας άψογα τη λειτουργικότητα και την ετοιμότητα που χρειάζεσαι για να ανταπεξέρχεσαι με επιτυχία σε κάθε αθλητική πρόκληση.

Το Cardio Pump είναι ένα παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε κάθε πόδι. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο εξωτερικό μέρος του, με το σύστημα αέρα που φουσκώνει και παίρνει το καλούπι του ποδιού, εξασφαλίζει μέγιστη εφαρμογή και προσαρμοστικότητα. Προσφέρει εξαιρετική αντικραδασμικότητα και ανταπόκριση, ενώ σου δίνει απόλυτη ελευθερία στις κινήσεις. Ιδανικό για όλους και για όλα τα προγράμματα, ακόμα και για εκείνα που απαιτούν πάθος, δύναμη και ένταση!

Το Cardio Challenge σου δίνει και αυτό με τη σειρά του άνεση και ευελιξία για να μπορείς να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής.

Reebok Cardio και η αερόβια άσκηση αποκτά νέο νόημα!

Bρείτε το αποκλειστικά στα Intersport καταστήματα! Για περισσότερες πληροφορίες: http://corporate.intersport.gr/campaign/gr-reebok-cardio-pump

Advertisement

Read More

And More