Αυτές οι διάσημες είπαν για πάντα αντίο στις δίαιτες και στους διατροφικούς περιορισμούς

Αν βαρέθηκες να προσέχεις τι τρως και να μετράς κάθε φορά θερμίδες γεμίζοντας με στρες τον εαυτό σου, τότε αυτές οι διάσημες γυναίκες ξέρουν πολύ καλά τι περνάς. Αυτοί είναι και οι λόγοι που τις έκαναν να σταματήσουν τις δίαιτες και να αντιμετωπίσουν αλλιώς το φαγητό και το σώμα τους. Το μυστικό, με λίγα λόγια, κρύβεται στο να σέβεσαι το σώμα σου και τον εαυτό σου, να αποκτήσεις μια υγιή σχέση με το φαγητό και να βγάλεις από την καθημερινότητα το άγχος της τέλειας εικόνας.

Άσλεϊ Γκρέιαμ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις


Εμείς τη γνωρίσαμε ως το πρώτο plus-size σούπερ μόντελ και ως μια γυναίκα που αισθάνεται όμορφη και άνετη στο σώμα της, ανεξάρτητα από τα κιλά. Στο παρελθόν όμως, η Γκρέιαμ, είχε ταλαιπωρηθεί από διάφορες δίαιτες. Πλέον βλέπει το φαγητό με μια πιο χαλαρή ματιά και δεν αισθάνεται τύψεις αν μια μέρα φάει παραπάνω.

Αν Χάθαγουεϊ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway) στις


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ήταν βίγκαν για μια δεκαετία, ένα δείπνο με τον Ματτ Ντέιμον στην Ισλανδία όμως, την έκανε να ξαναδοκιμάσει ψάρι και από τότε δεν κοίταξε πια πίσω. Η ίδια λέει, πως το μυαλό της ήταν σαν ένας υπολογιστής που έκανε επανεκκίνηση. Αφού έφαγε ένα κομμάτι σολομό στο νησί των Βίκινγκς, συνειδητοποίησε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν πραγματικά υγιής και δυνατή. Μετά από αυτό το δείπνο, άρχισε να αισθάνεται καλύτερα.

Καμίλα Μέντεζ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila mendes (@camimendes) στις


Η πρωταγωνίστρια του Riverdale, αποκάλυψε σε δημοσίευσή της στο Instagram, πως την είχε κουράσει ο τοξικός τρόπος που τα μέσα προβάλουν έναν συγκεκριμένο τύπο σώματος. Μετά από χρόνια δίαιτας και άγχους που πρόεκυπταν από το φαγητό, αποφάσισε πως θα επικεντρωνόταν πλέον στην υγεία του σώματός της και μάλιστα δήλωσε πως ο ιδανικός σωματότυπος είναι ένα υγιές σώμα.

Πάντμα Λάκσμι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Padma Lakshmi (@padmalakshmi) στις


Η δημοφιλής παρουσιάστρια εκπομπών μαγειρικής, αποκάλυψε πως κάθε τηλεοπτική σεζόν έπαιρνε γύρω στα 4 με 8 κιλά. Όταν, όμως ερχόταν η ώρα των βραβείων και του κόκκινου χαλιού, προσπαθούσε να χάσει άμεσα όλα τα κιλά για να χωρέσει και πάλι στο μικρότερο νούμερο. Όταν είδε όμως ότι αυτή της η διατροφική συμπεριφορά άρχισε να επηρεάζει και την 7χρονή κόρης της, αποφάσισε πως πιο σημαντικό ήταν να της δώσει ένα υγιές πρότυπο, παρά να δείχνει ωραία μέσα στις τουαλέτες.

Κρίστεν Μπελ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kristen bell (@kristenanniebell) στις


Η Αμερικανίδα ηθοποιός, ήταν αφοσιωμένη στον βιγκανισμό από το 2011. Όταν όμως έμεινε έγκυος, αποφάσισε να γίνει χορτοφάγος. Ο λόγος γι’ αυτό ήταν ότι δούλευε και αισθανόταν πως χρειαζόταν πιο πολλές θερμίδες καθημερινά. Παρόλα αυτά όμως αντιμετωπίζει ακόμα το φαγητό με σεβασμό. Όταν τρώει γαλακτοκομικά ή αυγά, φροντίζει να ξέρει από που προέρχονται και ότι τα ζώα από τα οποία τα πήραν, είχαν σωστή αντιμετώπιση και μεγαλώνουν καλά σε φάρμες.

Ντέμι Λοβάτο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις


Από την στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπιζε αλλά και για τον αγώνα που έδινε με τους εθισμούς και τον αυτοτραυματισμό, η γνωστή τραγουδίστρια, άρχισε να αποτελεί πρότυπο υγιούς σώματος για χιλιάδες νεαρά κορίτσια. Σταμάτησε τις χρόνιες δίαιτες και δεν στερείται πια το φαγητό. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτή της την αφύπνιση, ήταν ότι ήθελε να είναι σωστό πρότυπο για τις μικρές θαυμάστριές της.

 

Read More

And More