Αυτές θα είναι οι πιο “ψαγμένες” τάσεις στο fitness για το 2019 σύμφωνα με το pinterest

Το pinterest είναι μια αγαπημένη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι πιο “ψαγμένοι” και ενημερωμένοι άνθρωποι όταν θέλουν να γνωρίσουν κάτι νέο. Πολλές φορές μάλιστα, έχουμε δει αρκετές τάσεις να δημιουργούνται μέσω pinterest ή να λαμβάνουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα λόγω του ενδιαφέροντος που έχει δείξει ο κόσμος.

Θέλεις να δεις τα πιο φανταστικά σπίτια; Θέλεις να δεις τα πιο τέλεια looks; Θέλεις να πάρεις ιδέες για μακιγιάζ – μαλλιά; Στο pinterest θα βρεις τις πιο ενημερωμένες προτάσεις. Εκτός από όλα αυτά όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αρκετός κόσμος κάνει search και ψάχνει wellness tips και διάφορα θέματα που αφορούν την υγεία και το αδυνάτισμα. Κάπως έτσι λοιπόν, γεννήθηκαν νέα trends στο χώρο του fitness και το pinterest μας τα αποκαλύπτει.

Τι ψάξαμε λοιπόν το 2018 και τι πρόκειται να γίνει huge trend το 2019; Πάμε να δούμε αναλυτικά!

Σεβασμό στον… σαμπούκο
Μπορεί σαν όνομα να σου φαίνεται αστείο, να μην σου λέει κάτι ή να σου θυμίζει τη σαμπούκα. Ο σαμπούκος είναι βότανο με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορεί να ενισχύσει την καλή υγεία. Η αναζήτησή του αυξήθηκε κατά 685%, κάτι που σημαίνει ότι το 2019 θα υπάρχει στα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Η δύναμη των superfoods
Τα superfoods είναι η νέα εμμονή των τελευταίων χρόνων, αλλά το pinterest αποφάσισε να πάει αυτήν την εμμονή ένα βήμα παραπέρα. Η αναζήτηση του matcha, της maca και πολλών ακόμα superfood powders αυξήθηκε κατά 144% και όχι τυχαία. Οι συγκεκριμένες σκόνες μπορούν να μετατρέψουν κάθε άνθρωπο σε… υπερήρωα με τον πιο φυσικό τρόπο και το 2019 θα αποτελέσουν τα απαραίτητα συμπληρώματα μιας ισορροπημένης διατροφής.

Η σημαντικότητα του ύπνου
Φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος, για αυτό έψαξε στο pinterest συμβουλές για καλύτερο ύπνο. Η αναζήτηση για πληροφορίες σχετικά με τον ύπνο αυξήθηκε κατά 116%, κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως ένα από τα μεγαλύτερα trends του νέου χρόνου θα είναι ο ύπνος.

Υγιεινές συνήθειες
Τα τελευταία χρόνια άνδρες – γυναίκες έχουν αλλάξει την καθημερινότητά τους κι έχουν στραφεί σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό θα συνεχίσει να είναι ένα μεγάλο trend για το 2019, όπως αποδεικνύουν τα στατιστικά του pinterest που δηλώνουν η αναζήτηση διατροφικών πλάνων αυξήθηκε κατά 475%.

Σαπούνι από… γάλα κατσίκας
Ένα πολύ ιδιαίτερο trend που η αναζήτησή του αυξήθηκε κατά 231%. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν αυτή η τάση θα ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το σαπούνι από γάλα κατσίκας ενυδατώνει και κάνει το δέρμα πιο απαλό.

Detox από το αλκοόλ
Πολλοί άνθρωπο έψαξαν διάφορα quotes στο pinterest για να έχουν ένα κίνητρο να κόψουν το αλκοόλ. Έτσι η αναζήτηση αυτή αυξήθηκε κατά 746%. Εκτός από τα προβλήματα υγείας που μπορεί να δημιουργήσει το αλκοόλ, μπορεί να γίνει μια πολύ σημαντική αιτία να πάρεις κιλά χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Read More

And More