Αυτή η νέα τάση στον καφέ θα σε τρελάνει!

Ένα από τα πολλά θετικά του instagram είναι ότι μας βάζει στη διαδικασία να ανακαλύψουμε νέα food trends που κυκλοφορούν στο εξωτερικό, καθώς και στην Ελλάδα! Γεύσεις, χρώματα, ιδιαίτερες προτάσεις και άψογο decor, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των hastags που θα έχεις συναντήσει με τίτλους, όπως #foodporn, #foodlove, #instafood, #yummy και πολλά άλλα!

Αυτή τη φορά αποφάσισα να χαλαρώσουμε λίγο και να απολαύσουμε (οπτικά τουλάχιστον) μια νέα τάση στο εξωτερικό, η οποία θέλει τον cappuccino και διάφορες ποικιλίες καφέ, μέσα σε χωνάκι παγωτού. Ναι πολύ καλά διάβασες! Αν λοιπόν αγαπάς τον καφέ και τα γλυκά φυσικά, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το “υπερθέαμα” (όπως θα έλεγα και στις φίλες μου) και να δεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω!

Omg these look so delish!!! #coffeeinacone

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ildiko’s vintage – ISN Member (@ildikosvintage) στις

Some where in the world, they make these I need to find this, this is life. Coffee in a cone please find me #coffeeinacone #wheredoigetone #tammyneedsthis #please #life

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tammy (@tamarajade15) στις

Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πρωτοπόρα ιδέα; Η Grind Coffee Company, με έδρα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, είναι η εταιρία που σκέφτηκε πρώτη να δημιουργήσει αυτό το απολαυστικό ρόφημα – σνακ, το οποίο έχει τρελάνει κάθε “coffee lover” που υπάρχει αυτή τη στιγμή πάνω στον πλανήτη γη!

The most Instagrammed coffee in the world can be found at @thegrindza at @melrosearch #coffeeinacone

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joburg | Johannesburg | Jozi (@joburg.co.za) στις

Coffee in a cone!! #coffeeinacone #coffee #chocolate

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kathrine Welthagen (@kath_wel) στις

Having fun with #coffeeinacone #hotchocinacone @thegrindza

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sammy Ryan Zion (@sam_ryanr) στις

Αφού σου παρουσίασα την εταιρία που κρύβεται πίσω από αυτήν την ιδέα, ήρθε η ώρα να σου γνωρίσω και τον γκουρού – δημιουργό αυτού του καφέ, ο οποίος ακούει στο όνομα Dayne Levinrad. Ο Levinrad ζούσε χρόνια στο εξωτερικό, δουλεύοντας σαν σύμβουλος και ειδικός στο κομμάτι του καφέ. Σαν να λέμε barista ένα πράγμα! Επιστρέφοντας λοιπόν στη Νότια Αφρική, σκέφτηκε αυτήν την καταπληκτική ιδέα, που φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στα social media.

Found this fun treat at farmers market #coffeeinacone #ziavalentina

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Diana Dias (@dianadias11) στις

#coffeeinacone #vcup #coffee #mini #farmersmarket

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης johnny5nguyen (@crazyjohnnypsycho) στις

Does the #vegan ice cream go in first or does it go on top of the coffee? Pouring cold brew can be so complicated. #lifeishard

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης KawaiiVeganDollhouse (@vegandollhouse) στις

Φυσικά, δεν θα μπορούσα στο τέλος να σε αφήσω έτσι! Είσαι λάτρης του espresso, του cappuccino ή του latte; Αγόρασε σοκολατένια ή απλά χωνάκια και πρόσθεσε στο εσωτερικό τους τον αγαπημένο σου καφέ. Αν έχεις όρεξη να δημιουργήσεις, μπορείς να ολοκληρώσεις το ρόφημά σου με σαντιγί, τρούφα ή κουβερτούρα και να φτιάξεις ένα απολαυστικό και ιδιαίτερο καφέ, εμπνευσμένο από τις νέες τάσεις!

Για περισσότερες ιδέες τσέκαρε στο instagram το #CoffeeInACone

Read More

And More