ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Δες τις νικήτριες της μηχανής NESCAFE® Dolce Gusto®

Η αγαπημένη σου καφετιέρα μπαίνει στο κλίμα των εορτών και σε ξαφνιάζει… ευχάριστα! Ποιες είανι οι 10 τυχερές που κερδίζουν μια μηχανή NESCAFE® Dolce Gusto®, μαζί με τρεις (3) συσκευασίες ροφημάτων και ένα αυθεντικό γυάλινο ποτήρι Latte Macchiato ΝESCAFE® Dolce Gusto®;

Οι 10 super τυχερές
1. Αλκμήνη Δημητριάδου
2. Αγνή-Σοφία Αρσλανίδου
3. Βασιλική Ζέρβα
4. Βέλιου Κατερίνα
5. Δήμητρα Καρακόλη
6. Κατερίνα Κρούστη
7. Αθανασία Μιχοπούλου
8. Γεώργιος Αλωπούδης
9. Κορνηλία Καλπακή
10. Δήμητρα Γυρνά-Τσεκούρα

Ένα ευωδιαστό δώρο για τα Χριστούγεννα

Το πρωτοποριακό design των συσκευασιών δώρου διαθέτει ένα premium αλλά και fun χαρακτήρα που ταιριάζει με αυτό των μηχανών NESCAFE® Dolce Gusto®, καθώς και πλούσια δώρα για να επιβραβεύσεις τους ανθρώπους που αγαπάς ή ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό!

Κάθε συσκευασία περιέχει μία μηχανή NESCAFE® Dolce Gusto® Piccolo ή την αυτόματη έκδοσή της – Genio -, τρεις (3) συσκευασίες ροφημάτων και ένα αυθεντικό γυάλινο ποτήρι Latte Macchiato ΝESCAFE® Dolce Gusto®!

Όλα αυτά είναι όμορφα συσκευασμένα στην ιδανική για δώρο συσκευασία της NESCAFE® Dolce Gusto®, η οποία διαθέτει ακόμα και ειδικό καρτελάκι για να αναγράψεις τον παραλήπτη του δώρου και τις ευχές σου προς αυτόν!

Αναζήτησε τις συλλεκτικές συσκευασίες της NESCAFE® Dolce Gusto® σε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρικά είδη, σε τιμή έκπληξη και για περιορισμένο αριθμό συσκευασιών.

Read More

And More