5 factor diet! Ποια δίαιτα προτιμούν οι star;

Ονομάζεται 5 Factor Diet. Ο μαγικός αριθμός σε αυτή τη δίαιτα είναι όπως καταλαβαίνεις το 5. Όπως λέμε, πέντε υλικά: πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, λίπος και χυμοί. Τα φαγητά που προτείνει είναι εύκολα. Κρύα – κυρίως – πιάτα, που θα ετοιμάσεις μέσα σε 5 λεπτά.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις και να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου το μενού μιας ολόκληρης εβδομάδας. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια; Στο τέλος της εβδομάδας, μπορείς να φας ότι θέλεις. Έτσι, για να μην στερείσαι!

Αν αναζητάς τον τρόπο που οι αστέρες της show-biz χάνουν κιλά αστραπιαία, τότε η δίαιτα των 5 στοιχείων είναι η ιδανική. Η Μilla Jovovich και η Alicia Keys αλλά ακόμη και ο John Mayers ή ο Kanye West φέρονται να έχουν λατρέψει την δίαιτα αυτή προκειμένου να χάσουν τα περιττά κιλά.

Αν κάποιος θελήσει να ακολουθήσει την δίαιτα θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο και στην γυμναστική. Το πρόγραμμα ασκήσεων 5 ημερών, περιλαμβάνει 5 σετ ασκήσεων και διαρκεί ΜΟΝΟ 5 λεπτά.

Και η Eva Mendez εμπιστεύεται με κλειστά μάτια την δίατα 5 factor για να διατηρήσει την σιλουέτα της
Το μενού μια τυπικής ημέρας
Πρωινό
-Επέλεγε δημητριακά χωρίς ζάχαρη, σε συνδυασμό με φρέσκα φρούτα, όπως φράουλες ή μούρα.
-Σε κάθε περίπτωση μπορείς να αντικαταστήσεις το παραπάνω γεύμα με cottage cheese ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.
-Αν επιθυμείς κάτι ζεστό, μπορείς να φτιάξεις μια ομελέτα μόνο με το ασπράδι των αυγών. Πρόσθεσε πιπεριές ή ότι λαχανικό σου αρέσει!
Γεύμα
-Σούπες και σαλάτες, ψωμί ή τορτίγια ολικής αλέσεως για ανοικτά σάντουιτς και μαύρο ή άγριο ρύζι με σαλάτα.
Δείπνο

-Άπαχο κοτόπουλο, μπριζόλα και ψάρι για πρωτεΐνη
-Λαχανικά όπως ρύζι, γλυκοπατάτα, μπρόκολο, σπανάκι ή κουνουπίδι για πρόσληψη φυτικών ινών.

Read More

And More