Αδύνατη σε 3 ημέρες

Η δίαιτα των 3 ημερών είναι ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Ευτυχώς για σένα είναι μόνο για τρεις ημέρες. Αυτή είναι ακριβώς και η συνταγή της επιτυχίας της. Θα δυσκολευτείς λίγο, αλλά δεν θα είναι για πολύ. Την τέταρτη μέρα είσαι ελεύθερη να φας κάτι παραπάνω. Μπορείς να επαναλάβεις την δίαιτα σε 4-5 ημέρες. Κι αυτό γιατί πρέπει να δίνεις στον οργανισμό σου τα απαραίτητα διαλείμματα από την δίαιτα για να μην εξαντληθείς!

Τι μπορείς να φας και τι όχι!

Το πρόγραμμα της είναι πολύ συγκεκριμένο και με χαμηλά λιπαρά. Για να δεις το μενού των τριών ημερών κάνε κλικ εδώ

Αλκοόλ ή καφέ

Όπως θα δεις και στον πίνακα, ο καφές δεν απαγορεύεται. Πρέπει όμως να αντικαταστήσεις τη ζάχαρη με ζαχαρίνη. Όσο για το αλκοόλ, καλό θα είναι να το ξεχάσεις για τρεις μέρες.

Η οικογένεια θα σου συμπαρασταθεί;

Δεν είναι κρίμα να αναγκάσεις και τον αγαπημένο σου να τρώει κρακεράκια για μεσημεριανό; Αν πάλι έχεις παιδιά, το μενού των 3 ημερών είναι τόσο χαμηλό σε θερμίδες, που σημαίνει ότι είναι απαγορευτικό για μικρά παιδιά.

Να βγω έξω για φαγητό;

Κάνε υπομονή τρεις μέρες και βγες με τις κολλητές σου την τέταρτη μέρα να γιορτάσεις το τέλος της δίαιτας!

Η γνώμη του ειδικού

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Γιάννης Σουπιός είναι επιφυλακτικός ως προς την αποτελεσματικότητα της δίαιτας. Μια εξαντλητική δίαιτα σαν κι αυτή θα σε κάνει να χάσεις γρήγορα πόντους και κιλά. Αυτά όμως δεν θα είναι λίπος, αλλά υγρά!

Read More

And More