ΔΙΑΙΤΑ DETOX: Το μενού των 5 ημερών για αποτοξίνωση και γρήγορο αδυνάτισμα!

Έχουμε μπει ήδη στην Μεγάλη Εβδομάδα! Αυτό σημαίνει ότι μετράμε αντίστροφα για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Δύο ημέρες, δηλαδή, που θα φάμε και θα πιούμε αρκετά. Οπότε, δεν πιστεύεις ότι πρέπει κάπως να “μαζευτούμε”; Ναι – ναι, αυτό θα κάνουμε!

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη, μας δίνει ένα μενού το οποίο διαρκεί πέντε ημέρες και θα μας βοηθήσει να χάσουμε 1,5 κιλό, καθώς και τις τοξίνες από το σώμα μας. Μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας και να ολοκληρώσεις αυτήν τη διατροφή την Μεγάλη Παρασκευή, ή να ξεκινήσεις από αύριο και να την ολοκληρώσεις το Μεγάλο Σάββατο.

Επειδή λοιπόν, τις επόμενες μέρες θα φάμε αρκετά, θα καταναλώσουμε το λίπος που έχουν τα κρέατα και σίγουρα θα το συνοδεύσουμε με κάτι τηγανιτό και στο τέλος ένα γλυκό, καλό είναι να προετοιμάσουμε το σώμα μας και να αποτοξινωθούμε.

Extra info: Μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το μενού και μετά το Πάσχα για να χάσεις τα κιλά που πήρες!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More