Δίαιτα για επίπεδη κοιλιά: Χάσε το λίπος και μπες στο παλιό σου τζιν

Δυστυχώς η επίπεδη κοιλιά δεν μας απασχολεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Βλέπεις, το λίπος που συσσωρεύεται εκεί, πολλές φορές μας φέρνει σε δύσκολη θέση, αφού το παντελόνι κουμπώνει με δυσκολία, τα στενά ρούχα τονίζουν ακόμα περισσότερο αυτήν την περιοχή και κάποια άλλα μας κάνουν να ασφυκτιούμε. Σε όλο αυτό το σενάριο θα βάλουμε ένα τέλος και ευθύς αμέσως θα σου πω ένα μυστικό για να χάσεις λίπος και να γίνει η κοιλιά σου επίπεδη.

Αυτό το μυστικό κρύβεται στη σωστή διατροφή! Μια δίαιτα “εμπλουτισμένη” με τις ιδανικές τροφές και με συγκεκριμένες θερμίδες μπορεί άνετα να σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου, αρκεί να είσαι συντονισμένη και να μην υποκύπτεις σε ατασθαλίες. Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, σου προτείνει το ιδανικό μενού και τονίζει να μην κάνεις skip τη γυμναστική σου!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως .
  • Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More