Δίαιτα με superfoods: Ένα διαιτολόγιο με υπερτροφές που επιταχύνει το αδυνάτισμα!

Πριν από λίγο καιρό η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ιωάννα Βλάχου μας έδωσε τη λίστα με τα μαγικά εκείνα τρόφιμα -γνωστά και ως superfoods– (κάνε κλικ εδώ για να τα δεις και να μάθεις πώς βοηθάνε στο σώμα) που επιταχύνουν το αδυνάτισμα και διώχνουν το λίπος, τώρα μας δίνει και ένα μενού αδυνατίσματος για να μπορέσουμε ευκολότερα να τα εντάξουμε στη διατροφή μας και να χάσουμε κιλά (έως 4 σε ένα μήνα)!

Γιατί όπως καταλαβαίνεις ο σωστός συνδυασμός γευμάτων φέρνει ακόμα πιο γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πόσο μάλλον αν εντατικοποιήσουμε τη γυμναστική μας! Εκεί μπορούμε να χάσουμε ακόμα περισσότερα από 4 κιλά. Επομένως ακολούθησε το μενού με τις υπερτροφές και καλή επιτυχία!

Last Info για πιο γρήγορα αποτελέσματα: Πριν και μετά το μεσημεριανό να πίνεις 1 ποτήρι πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Read More

And More