Η δίαιτα που θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου και θα σε βοηθήσει να χάσεις 5 κιλά σε ένα μήνα

Η δίαιτα που θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου και θα σε βοηθήσει να χάσεις 5 κιλά σε ένα μήνα | tlife.gr

Συνήθως τα θέματά μου ξεκινάνε με λίγο χιούμορ και κάπως ανάλαφρη διάθεση. Ο βασικός λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί όταν μιλάμε για δίαιτα και διατροφή, θα πρέπει να είμαστε χαλαρές και καθόλου αγχωμένες για να πετύχουμε το στόχο. Αυτήν τη φορά, επέλεξα να διατηρήσω αυτό το ύφος, αλλά αποφάσισα ταυτόχρονα να σου μιλήσω κάπως πιο επιστημονικά, αφού θα αναφερθούμε σε μια δίαιτα που θα αλλάξει το μεταβολισμό σου.

Καταρχήν, μια επιτυχημένη δίαιτα θα πρέπει να επιταχύνει το μεταβολικό ρυθμό, ώστε να βοηθήσει το σώμα να καίει λίπος και να λειτουργεί σωστά, από το να χάνεις υγρά ή μυική μάζα. Η δίαιτα του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, Θαλή Παναγιώτου, θα φέρει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα και θα σε βοηθήσει να χάσεις 5 κιλά σε ένα μήνα. Από τη στιγμή λοιπόν, που θα αλλάξεις το μεταβολισμό σου, μετά θα καταφέρεις να είσαι αδύνατη για πάντα. Και το πιο σημαντικό, θα είσαι αδύνατη μέχρι την στιγμή που θα χρειαστεί να φορέσεις το μαγιό σου για να εμφανιστείς στη θάλασσα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

 

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

 

READ more