Δίαιτα: Το μενού για να διώξεις τα κιλά των γιορτών

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν! Έτσι και οι γιορτές έφτασαν στο τέλος τους, αφήνοντας πίσω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις και… κάποια παραπανίσια κιλά. Δεν είσαι η μόνη φίλη μου. Όλες “ξεφύγαμε” αυτές τις μέρες, όλες ήπιαμε και φάγαμε παραπάνω από ότι θα έπρεπε και αυτό -φυσικά- το αντιληφθήκαμε όταν είχαμε τη φαεινή ιδέα να ανέβουμε στη ζυγαριά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να μην αγχώνεσαι γιατί μπλοκάρει ο μεταβολισμός. Οπότε δεν θα δεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Το μόνο που οφείλεις να κάνεις για να σωθεί η κατάσταση είναι να εμπιστευτείς την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Γεωργία Καπώλη και να ακολουθήσεις τη δίαιτα που προτείνει για να χάσεις τα κιλά των γιορτών.

Σου προτείνω να συντονιστείς, να ξεκινήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής και σύντομα θα έχεις απαλλαχθεί από τα κιλά που άφησαν πάνω σου οι γιορτές.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More