Δίαιτα: Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα και ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου

Έρχεται χειμώνας και το χειμώνα έχουμε μια τάση να αρρωσταίνουμε. Από κρύωμα όταν η θερμοκρασία πέφτει ή από κάποια ίωση όταν “στριμωχνόμαστε” με πολλά άτομα σε έναν κλειστό χώρο. Ειδικά αν έχουμε απαιτητική καθημερινότητα, γυμναζόμαστε και ακολουθούμε μια όχι και τόσο ισορροπημένη διατροφή, οι συνθήκες για να εισβάλουν στον οργανισμό μας “οι εχθροί” είναι λίγο πιο ευνοημένες, μιας και είμαστε αδύναμες. Το αποτέλεσμα; Το ξέρεις ήδη! Βήχας, συνάχι, πυρετός και πολλά ακόμα, που τις περισσότερες φορές μας καθηλώνουν στον καναπέ ή και στο κρεβάτι, με αγαπημένη μας συντροφιά μια θερμοφόρα κι ένα θερμόμετρο.

Σημασία αγαπητή μου αναγνώστρια, την συγκεκριμένη περίοδο, έχει να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα που είναι και η ασπίδα ενάντια των ιώσεων ή του κρυολογήματος. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με φυσικό τρόπο και μέσω της διατροφής. Το θέμα είναι όμως ότι με τη συγκεκριμένη διατροφή που θα μοιραστώ μαζί σου σήμερα και θα ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα και θα χάσεις 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Σούπερ δηλαδή!

Αυτήν την εβδομάδα η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Εύα Καφετζή, μοιράζεται με την παρέα του Tlife τη δίαιτα που θα πετύχει τα δύο παραπάνω!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


Last Info:
Κάνε κλικ εδώ και δες τις τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό!


*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.


Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More