Δίαιτα: Χάσε εύκολα το λίπος στους γοφούς (τα γνωστά ψωμάκια)

Το σώμα σου έχει την τάση να… αποθηκεύει το λίπος στους γοφούς; Θεωρείς ότι τα ψωμάκια είναι το πιο ενοχλητικό σημείο πάνω στο σώμα σου; Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη! Εξάλλου οι μεσογειακές σιλουέτες χαρακτηρίζονται από αυτό. Δηλαδή έξτρα πόντους και λίπος σε αυτήν την περιοχή. Και πολλές φορές “συνοδεύονται” και από κυτταρίτιδα. Και όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ρίχνει την ψυχολογία μας για κάτι που κληρονομήσαμε από τη μαμά μας ή από την λάθος διατροφή. Ή από το συνδυασμό και των δύο. Το θέμα είναι ότι μπορούμε να δούμε αλλαγή στο σώμα μας, έχοντας λίγη μόνο υπομονή.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου έχει τη λύση και την προσφέρει στην παρέα του Tlife. Αυτήν την εβδομάδα ο ειδικός προτείνει την ιδανική δίαιτα που θα εξαφανίσει κάθε ατέλεια από γοφούς και θα φέρει ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα στη σιλουέτα μας. Δηλαδή ετοιμάσου να πούμε αντίο στο λίπος, στα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  1. Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  2. Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  3. Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
  4. Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
  5. Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

 

Read More

And More