ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε πόντους και λίπος από την περιοχή της κοιλιάς

Το μπικίνι βγήκε από το συρτάρι και ξέρω ότι πολλές από εσάς ανησυχείτε για το λίπος στην κοιλιά και αυτά τα extra κιλάκια που έχουν κάνει την περιοχή αυτή μόνιμο σπίτι τους. Θέλω όμως να με εμπιστευτείς και να πιστέψεις ότι για όλα υπάρχει λύση. Αυτή τη λύση δεν θα σου τη δώσω εγώ ακριβώς, αλλά ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου που αυτή τη βδομάδα μας προτείνει μια δίαιτα για επίπεδη κοιλιά, χωρίς ίχνος λίπους!

Αυτό που επιθυμείς μπορεί να πραγματοποιηθεί. Το παρακάτω διατροφικό πλάνο έχει σκοπό να διώξει οριστικά αυτό που σε ενοχλεί σωματικά και να σε προετοιμάσει για να φορέσεις επιτέλους αυτό το crop τοπ που τόσο έχεις λατρέψει. Τέρμα το άγχος, “φόρτισε” τον εαυτό σου με επιμονή και υπομονή και πάμε δούμε όλα αυτά που χρειάζεσαι για τη δίαιτα. Και κάτι τελευταίο! Να θυμάσαι ότι η γυμναστική είναι απαραίτητη σε κάθε σώμα, για αυτό κι εγώ σου προτείνω τις ιδανικές ασκήσεις που θα ενισχύσουν την προσπάθειά σου.

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ ΕΔΩ!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More